Красивите сребърни обеци с естествени камъни подчертават изтънчения вкус на жената и са страхотно допълнение към всяка визия. Точно тяхната универсалност е една от причините да бъдат толкова обичани от дамите. Освен това, когато естественият камък блесне в рамката на благородния метал, неговото очарование се засилва още повече и ефектът бива наистина неотразим.

Силата, която притежават сребърните обеци с естествени камъни

Природните минерали, за разлика от стъклото, притежават удивителна енергия и това се потвърждава от научните изследвания. Затова на всички сребърни обеци с естествени камъни следва да се гледа не само като на изящни бижута, но и като на талисмани със специални сили, които осигуряват на собственика си вътрешна сила, хармония и добро самочувствие.

Сребърен комплект със синьо-зелени камъни

 

Сребърен комплект с уникални синьо-зелени камъни

Те са винаги в състояние да подчертаят по необикновен начин естествената красота на жената и да ѝ помогнат да намери собствения си стил, в който да блесне в пълната си прелест. Затова и в Магазини Гранат ви предлагаме богато разнообразие от модели, сред които да избирате - класически, авангардни, нежни или по-обемни.

 

 

 


 

Сребърни обеци с естествени камъни във флорални мотиви

сребърни обеци с аквамарин

Особено силно впечатление правят сребърните обеци, издържани с флорални мотиви.

В комбинация с нежните цветове на естествените камъни, такива дизайнерски решения неизменно привличат погледа и осигуряват на своята притежателка своеобразен чар и женствено излъчване.

Сребърни обеци с аквамарин

 

 

 

 

 

Сребърни обеци с камък котешко око

Сребърни обеци с котешко око


Сребърните обеци с камък котешко око са също много предпочитани сред дамите. За тях се твърди, че притежават мощна лечебна сила. Този изискан аксесоар е идеалното предложение за млади момичета, тъй като му се носи славата на талисман, който има способност да предпазва от неподходящи връзки и недостойни мъже.

Също така, на всички дами, които са родени под знака на Риби, камъкът може да помогне при борба с депресията, подозрителността и безпокойството.

Дамски сребърен комплект с бяло котешко око

 

 

 

Дамски сребърен комплект синьо котешко око

 

Дамите Везни също могат да разчитат на обеците с котешко око – например, за да ги избави от самотата и да им помогне да се балансират отношенията си мъжа, когото обичат.

Дамски сребърен комплект със светло синьо котешко око

 

 

 

 

 


Дамски сребърни обеци котешко око Лунна Нощ

 

Сребърните обеци с камък котешко око могат да се носят всеки ден, тъй като са подходящ аксесоар за всеки повод, включително и за офиса. Те успешно ще предпазят от недоброжелатели и завистливи хора бизнес дамите, която ги изберат като допълнение към своята ежедневна визия.

Дамски сребърни обеци с котешко око Лунна Нощ

 

 

 

 

 

Сребърни обеци с лунен камък

Сребърни обеци тъмно сребро лунен камък

 

Те също изглеждат неустоимо и веднага ще се превърнат в едно от най-любимите и най-лесни за съчетание с тоалети и аксесоари бижута.

Именно тази тяхна универсалност ги превръща в изключително предложение за подарък, с който господата ще успеят да спечелят сърцето на всяка дама.

Сребърни обеци от тъмно сребро с лунен камък

 

 

 

 

Сребърни обеци с ахат

сребърен комплект с ахат

 

Много специалисти са на мнение, че ахат и сребро е едно перфектно съчетание, което ще осигури забележително изискана визия на своята притежателка. Освен това, такива обеци са мощен талисман за привличане на щастие и успех.

Могат да бъдат носени по всеки един повод, включително и като стилно и елегантно допълнение към бизнес визията или като стилен акцент към официални тоалети, предназначени за специални събития.


 

 

 

Oбеци с кристали Сваровски

обеци с кристали сваровски

 

Сребърните обеци с кристали Сваровски изглеждат не по-малко изискани. Те са стилни и деликатно подчертават вкуса на притежателката си.

Подходящи са като моден аксесоар за дами от различни възрасти.

Сребърни обеци с кристали Swarovski

 

 

 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ОБЕЦИ С КАМЪНИ