Една от най-интересните теми, която вълнува хората от векове насам, са сънищата. Всеки човек сънува и когато си спомня какъв в бил сънят му, то неизменно в главата му изскача въпросът “Какво означава?”. Това важи не само за свръхестествените, невероятни неща, които сънуваме, но и за вещите от нашето ежедневие, които се прокрадват в главата ни през нощта. Повечето от вас сигурно неведнъж са сънували бижута - дали купуват, дали подаряват, или просто притежават - сценариите са различни. По тази причина, за по-мистично настроените от вас, сега ще отделим няколко реда на въпроса, за да разберем какво значи да сънуваш бижута.


Какво е да сънуваш бижута?

Най-общо можем да кажем, че посланието, което бижутата носят насън, се свързва с душевното богатство на сънуващия и на хората около него. Материалната стойност на колиетата, обеците, гривните и т.н. “се трансформира” в показател за положителните качества, които хората притежават. Но възможностите са разнообразни и именно затова сега е време да обърнем внимание на някои от най-често срещаните сънища, свързани с бижута и да вдигнем завесите на мистерията:


Какво означава да сънуваш, че купуваш бижута?

Покупката на ново бижу насън често се свързва с осъществяването на най-съкровените ви желания и започването на връзка или проект, който дълго сте отлагали във времето. Не се страхувайте от промените, които ви предстоят, тъй като тези сънища в по-голямата си част са знак за хубави промени.


Какво означава да сънуваш, че носиш бижута?

Ако сънувате сребърни колиета или че носите сребърно колие, това означава, че някой ви завижда за постиженията в живота ви.


Какво означава да сънуваш, че ти подаряват бижута?

Това е интересно предвещание, че ще получите предложение/оферта, която ще ви заинтригува. Възможно е да е свързана с работа, пътуване или дори с любимия човек.


Какво значи да сънуваш златни бижута?

Златото е символ на много неща и сънищата, в които то присъства, не правят изключение. Златото насън се свързва с бързо забогатяване и предстоящи добри възможности за развитие.

Смята се още, че ако намерите златно бижу насън, ви предстои да научите добре пазена тайна.

Изгубването на златно бижу в сънищата ви е знак, че ви предстои голяма радост в живота.

Не можем да кажем, че сънищата са универсални за всички хора, тъй като това, че сънуваме едни и същи неща, далеч не означава, че те носят еднакво символно значение за всеки от нас. Но пък има универсални послания, които е важно всеки човек да може “да чете”.

А ако искате не само да сънувате красиви бижута, но и да притежавате такива, то Магазини Гранат е мястото, където лесно и бързо можете да увеличите своята колекция. Подарете си качествени и стилни бижута не само насън, защото притежанието на изискани аксесоари носи нужната доза самоувереност на всяка жена, която се стреми към върха.