Една от най-интересните теми, която вълнува хората от векове насам, са сънищата. Всеки човек сънува и когато си спомня какъв в бил сънят му, то неизменно в главата му изскача въпросът “Какво означава?”. Това важи не само за свръхестествените, невероятни неща, които сънуваме, но и за вещите от нашето ежедневие, които се прокрадват в главата ни през нощта. Повечето от вас сигурно неведнъж са сънували бижута - дали купуват, дали подаряват, или просто притежават - сценариите са различни. По тази причина, за по-мистично настроените от вас, сега ще отделим няколко реда на въпроса, за да разберем какво значи да сънуваш бижута.


Какво е да сънуваш бижута?


Най-общо можем да кажем, че посланието, което бижутата носят насън, се свързва с душевното богатство на сънуващия и на хората около него. Материалната стойност на колиетата, обеците, гривните и т.н. “се трансформира” в показател за положителните качества, които хората притежават. Но възможностите са разнообразни и именно затова сега е време да обърнем внимание на някои от най-често срещаните сънища, свързани с бижута и да вдигнем завесите на мистерията:


Какво означава да сънуваш, че купуваш бижута?


Покупката на ново бижу насън често се свързва с осъществяването на най-съкровените ви желания и започването на връзка или проект, който дълго сте отлагали във времето. Не се страхувайте от промените, които ви предстоят, тъй като тези сънища в по-голямата си част са знак за хубави промени;


Какво означава да сънуваш, че носиш бижута?


Ако сънувате сребърни колиета, или че носите сребърно колие, това означава, че някой ви завижда за постиженията в живота ви.


Какво означава да сънуваш, че ти подаряват бижута?


Това е интересно предвещание, че ще получите предложение/оферта, която ще ви заинтригува. Възможно е да е свързана с работа, пътуване или дори с любимия човек;


Какво значи да сънуваш златни бижута?


Златото е символ на много неща и сънищата, в които то присъства, не правят изключение. Златото насън се свързва с бързо забогатяване и предстоящи добри възможности за развитие.


Смята се още, че ако намерите златно бижу насън, ви предстои да научите добре пазена тайна.


Изгубването на златно бижу в сънищата ви е знак, че ви предстои голяма радост в живота.
Не можем да кажем, че сънищата са универсални за всички хора, тъй като това, че сънуваме едни и същи неща, далеч не означава, че те носят еднакво символно значение за всеки от нас. Но пък има универсални послания, които е важно всеки човек да може “да чете”.


А ако искате не само да сънувате красиви бижута, но и да притежавате такива, то Магазини Гранат е мястото, където лесно и бързо можете да увеличите своята колекция. Подарете си качествени и стилни бижута не само насън, защото притежанието на изискани аксесоари носи нужната доза самоувереност на всяка жена, която се стреми към върха.