Пролетта е една чудесна възможност да захвърлите всички което ви е отегчило и от което ви е писнало през зимата, било то хора, навици, дрехи, и да щурмувате лятото с усмивка, позитивно настроение и много цветове. За това, обаче, трябва да сте добре въоръжени. До колкото това касае модните тенденции, въоръжени означава добре информирани.

Няма нужда да ви убеждаваме, че един от най-добрите начини да приповдигнете самочувствието и настроението си е да бъдете забелязани. Рязка смяна на цвета на косата или стила на облеклото, е чудесна възможност, но не всеки е готов да го направи, а и е трудно постижимо. С много по-малко усилия, но със същия ефект, може да използвате скритата сила на сребърните бижута. Те са един чудесен начин да изглеждате като истинска звезда, когато и където си пожелаете, с минимум усилия.

Ето какво предричат световните модни издания за предстоящите сезони:


Колкото по-искрящи, толкова по-добре. Колкото повече, толкова по-весело. Не се притеснявайте да експериментирате, носете бижута, богато украсени с цветни камъни или цветни елементи. Комбинирайте смело. Пролетта и лятото са сезоните на новото и иновативното, бъдете креативни.

През горещините, гардеробът ни се състои предимно от леки и въздушни облекла, бижутата също трябва да следват тези тенденции. Заменете тежките колиета със свободно висящи верижки, сменете плътните гривни с такива които не стягат китката , мислете за комфорта си. Ако имате любим сребърен пръстен, но поради високите температури, пръстите ви са подути, преместете го на верижка и го носете на врата, така хем ще сте оригинални, хем ще носите любимото си бижу.

Не се двоумете, а наблегнете на ярки и забележими бижута. Комбинацията на сребро с други материали, като кожа, пластмаса, камъни се очертава да е ултра модерна и е препоръчителна.

Очаква се лятото да е многоцветно, топазеното синьо отново ще е доминиращ цвят но не забравяйте розовото, жълто и зелено. Това ще бъдат техните славни дни.

Обърнете специално внимание и на краката. Гривни и пръстени за крака ще са хит през топлите дни, а и ще ви направят изкусително секси.

Дългите висящи сребърни обици отново ще са доминиращи през летните месеци, особено ако в среброто са преплетени миди, рапанчета и кокос. Не забравяйте да носите олекотени модели, за да не разтегнете дупките на ушите.

Акцентирайте смело на бижутата си и, подберете ярки цветове и дръзки форми, комбинирайте кожа с метал, синтетика с камъни и се отървете от монотонността на зимата.

Уверяваме ви че дори лятното слънце може да бъде засенчено и да ви завиди.

С уважение,
Магазини Гранат