Златни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Златна гривна Грамаж 3,53 грама / Дължина 22 см / Ширина 0,5 см / Материал - 14 карат..
248,00лв
Златна гривна Грамаж 4,00 грама / Дължина 19,5 см / Ширина 1 см / Материал - 14 карата жъл..
281,00лв
Златна гривна Грамаж 6,11 грама / Дължина 20 см / Ширина 1 см / Материал - 14 карата жълто..
426,00лв
Златна гривна Грамаж 9.59 грама / Дължина 21.5 см / Ширина 0.8 см / Материал - 14 кар..
666,00лв
Златна гривна Грамаж 10,15 грама / Дължина 19,5 см / Ширина 1 см / Материал - 14 карата жъ..
699,00лв
Златна гривна Грамаж 3,93 грама / Размери 5,5см на 6,5см / Материал - 14 карата жълто злато, пр..
275,00лв
Златна гривна Грамаж 1,80 грама / Дължина 14см / Ширина 0,4см / Материал - 14 карата бяло ..
130,00лв
Златна гривна Грамаж 1,89 грама / Дължина 14,5см / Ширина 0,6см / Материал - 14 карата жълто и ..
135,00лв
Златна гривна Грамаж 3,68 грама / Дължина 14,5см / Ширина 0,6см / Материал - 14 карата жълто и ..
254,00лв
Златна гривна Грамаж 2,97 грама / Дължина 16см / Ширина 0,6см / Материал - 14 карата жълто и бя..
205,00лв
Златна гривна Грамаж 4,09 грама / Дължина 14,7см / Ширина 0,6см / Материал - 14 карата жълто зл..
282,00лв
Златна гривна Грамаж 2.94 грама / Дължина 16см / Ширина 0,6см / Материал - 14 карата жълто и бя..
202,00лв
Златна гривна Грамаж 4,08 грама / Дължина 14,5см / Ширина 0,6см / Материал - 14 карата жълто и ..
282,00лв
Златна гривна Грамаж 1,29 грама / Дължина 14см / Ширина 0,5см / Материал - 14 карата жълто злат..
89,00лв
Златна гривна Грамаж 5,26 грама / Дължина 20,5 см / Ширина 0.8 см / Материал - 14 карата ж..
362,00лв