МЕНЮ
KOШНИЦА

Златни обеци

Дамски обеци изработени от злато

Магазини Гранат предлагат богато разнообразие от дамски златни обеци, изработени от качествено 14-каратово злато, проба 585.

Златните обеци са чудесен и предпочитан женски подарък, който може да послужи за всякакви поводи. В нашите магазини може да избирате измежду множество разнообразни модели златни обеци. Всеки един от тях е съпроводен с подробна информация относно изработката, грамажа, използваните материали, точните размери и вида закопчалка на артикула.

Златни обеци за деца

В нашия каталог ще откриете също различни модели детски златни обеци, които са чудесен и полезен подарък за малките членове на едно семейство. Те се отличават с изключително нежен дизайн и изработка, с добавени детски елементи (пеперуди, цветя, цветни камъчета, сърца и т.н.)

Всички наши модели златни бижута са професионално изработени, а обеците са с надеждна закопчалка, която значително намалява риска да бъдат изгубени.

Златни обеци халки

Тези модели са направени от жълто злато и си остават едни от най-търсените сред дамите. Те са леки, идват в различни размери и са с класически дизайн. Обеците халки изглеждат семпли, но си остават все така модерно бижу.

Златните обеци с английско закопчаване

Това са обеци с един от най-често срещаните видове закопчаване. Те могат да са подходящи за деца, както и за жени. От тях можете да намерите обеци с един ред камъни, а също така са много удобни за носене и лесни за поставяне.

Закопчаване с винт

Ние предлагаме няколко вида обеци със закопчаване на винт. Те са с различна форма, могат да бъдат носени от деца и са украсени с малки нежни камъни. Тези златни обеци на винт се съчетават изключително лесно с ежедневния ви тоалет и придават женственост и красота.

Обеци с камъни

Сред сребърните обеци можете да намерите няколко вида с камък, но това не значи, че и в тази категория няма подходящи за вас. Златните обеци с камъни са също толкова красиви и нежни бижута. Те са украсени с малки и бели камъни, които стоят елегантно върху бижуто. Точно това съчетание дава още повече блясък на накитите от злато.

Как да съчетаем златни обеци с други бижута

Някои от предлаганите продукти може да ги комбинирате с други накити в комплект. Изберете златни обеци с камък и добавете любим свой златен пръстен. Колекцията е достатъчно богата и дава възможност за разнообразен избор. Нуждаете се от много малко, за да създадете перфектната визия.

Обеци и колие

Ако пък искате погледите да бъдат още повече насочени към вас, тогава само си сложете едно златно колие с медальон и получавате желания ефект. Те са толкова фини, с красиви гравюри и идват с различни форми. Такава комбинация е идеална за всякакъв повод.

Достатъчно информация за правилен избор

Постарали сме се да предоставим достатъчно снимков материал, за да може да разгледате желаните от вас обеци от всички страни. Кликнете върху избрания от вас артикул, за да получите повече информация за него. Нашите продукти можете да закупите както на място, в един от двата ни магазина, така и онлайн - с доставка до всяко населено място в България.

Всеки модел е белязан с необходимия печат и е съпроводен със сертификат за качество и подаръчна опаковка.

При наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Златни Обици Грамаж 1,71гр / Височина 1.6см / Закопчаване - английско / Материал - 14 карата злато, ..

275 лв.
Златни Обици Грамаж 1,75гр / Диаметър 1,2см / Закопчаване - класическо / Материал - 14 карата жълто ..

297 лв.
Златни Обици Грамаж 1,89гр / Височина 3см / Ширина 3см / Закопчаване - лостче / Материал - 14 к..

318 лв.
Златни Обици Грамаж 3,20гр / Височина 1.2см / Ширина 0,8см / Закопчаване - английско / Материал - 14..

501 лв.
Златни Обици Грамаж 0,88гр / Диаметър 1.5см / Закопчаване - класическо / Материал - 14 карата жълто ..

156 лв.
Златни Обици Грамаж 1,35гр / Височина 0,8см / Ширина 0,8см / Закопчаване - винт / Материал - 14..

242 лв.
Златни Обици Грамаж 1,10гр / Диаметър 0,3см / Закопчаване - винт / Материал - 14 карата жъ..

214 лв.
Златни Обици Грамаж 1,20гр / Диаметър 1,9см / Закопчаване - върбило / Материал - 14 карата жълт..

207 лв.
Златни Обици Грамаж 1,00гр / Височина 0,8см / Ширина 0,8см / Закопчаване - винт / Материал - 14..

188 лв.
Златни Обици Грамаж 3,66гр / Диаметър 5,0см / Материал - 14 карата жълто злато, проба 585 ..

600 лв.
Златни Обици Грамаж 1,50гр / Височина 0,8см / Ширина 0,8см / Закопчаване - винт / Материал - 14 кара..

261 лв.
Показани от 1 до 11 от 11 (1 страници)