МЕНЮ
KOШНИЦА

Златни медальони

ЗЛАТЕН МЕДАЛЬОНГрамаж 1,12гр / Височина 2см / Ширина 0,8см / Материал - 14 карата злато, проба 585 и..

238 лв.
Показани от 1 до 1 от 1 (1 страници)
Златни висулки

При нас ще намерите елегантни и стилни златни висулки с най-различни форми и размери: от класически златни кръстчета и медальони с лика на Богородица, които пазят и закрилят своя притежател, през различни емблематични фигурки (котва, слънце, ключ, сърце, подкова и др.), до интересни модерни дизайни, привличащи със своята изработка и изящество. 

Медальони с бяло и жълто злато

В нашия каталог можете да разгледате подробно всеки един от златните медальони. Кликнете върху избрания от вас модел, за да получите подробна информация относно неговата големина и изработка. Някои от медальоните са стилно съчетание от жълто, бяло и червено злато.

Няма да сгрешите с избора си

Галерията от снимки ще ви помогне в избора на най-подходящото бижу. Обърнете внимание, че посочените цена и параметри се отнасят само за медальона, без да включват верижката, с която е заснет артикула. В каталога ни със златни верижки и синджири може да изберете такава, каквато смятате за подходяща за медальона, който сте харесали.

Златни колиета с медальон

Голяма част от златните колиета разполагат с медальон с интересна форма и са изработени от жълто злато. Изборът е голям и разнообразието от медальони в тези категории е видно. Те са фини, красиви и са страхотна комбинация, която никога не излиза от мода. Заложете на по-официален модел при специално събитие или предпочетете на нещо, което да носите удобно през целия ден.

Ако искате да изглеждате стилно и елегантно едновременно, тогава трябва да изберете носенето на колие с висулка.

Медальон с камъни

Голяма част от златните бижута се предлагат с инкрустирани камъни и медальоните не правят изключение. Добавените бели камъни са толкова нежни, че само могат да помогнат на висулката да впечатли. Този контраст добавя допълнителен блясък на всеки медальон.

Те могат да са част от комплект или да ги закупите самостоятелно. Едно страхотно съчетание е да изберете сходни златни обеци и да изразите себе си още по-добре.

Бърза доставка и качествени продукти

Всички продукти от сайта можете да закупите и онлайн. Магазини Гранат извършват успешна доставка до всяко населено място в България. Всеки един от моделите е белязан с необходимия печат, посочващ пробата на златото (585), и е съпроводен със сертификат за качество и подаръчна опаковка.

При наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!