МЕНЮ
KOШНИЦА

Златни комплекти

ЗЛАТНИ КОМПЛЕКТИ

Ние от Магазини Гранат предлагаме качествени златни дамски комплекти, изработени от 14-каратово злато, проба 585. Златните комплекти се отличават със своята елегантност и стил и могат да се състоят от два (колие и гривна) или три елемента (колие/медальон, пръстен и обеци).

Златните комплекти са подходящи както за ежедневно носене, така и за специални поводи. В изработката на някои от тях са включени и бели циркони, които придава допълнително изящество на бижуто и дамата, която го носи. Съчетанието от бяло и жълто злато също допринася за нежния и фин вид на комплекта и спомага за безпроблемното му съчетаване с най-различни комбинации от ежедневни дрехи и официални тоалети. Златните комплекти могат да са семпли – с елегантна плетка, или да са съпроводени със стилен акцент – висящо топче, медальон, цвете и др. Големината и размерите на всеки артикул са подробно посочени в описанието на комплекта, като мярката на всеки от пръстените може да бъде коригирана по желание на клиента.

Всеки модел е съпроводен с подробно описание и галерия от снимки, които ще ви помогнат при избора на подходящо бижу дори онлайн. Ние от Магазини Гранат успешно изпълняваме доставки до всяко населено място в България. Всяко едно от бижутата е придружено от щампа, сертификат за качество и подаръчна опаковка.

Дамски златен комплект Бонбон Мини пръстен обеци медальон 4329 Дамски златен комплект Бонбон Мини пръстен обеци медальон 4329
Изчерпан
Златни Обици Грамаж 3,27гр / Височина 1.2см / Ширина 0,8см / Закопчаване - английско / Материал - 14..

795 лв.
Златни Обици Грамаж 3,77гр / Височина 1,9см / Ширина 0,8см / Закопчаване - английско / Материал - 14..

1,053 лв.
Златен комплект Картие верижка гривна 2375 Златен комплект Картие верижка гривна 2375
ИЗЧЕРПАН
Златно Колие Грамаж 7,57гр. / Дължина 55см / Ширина 0,4см / Материал - 14 карата жълто злато, проба ..

1,298 лв.
Дамски златен комплект бяло жълто злато колие гривна 3191 Дамски златен комплект бяло жълто злато колие гривна 3191
Изчерпан
Златно Колие Грамаж 2,83гр. / Дължина 45,5см / Ширина 0,3см / Материал - 14 карата жълто злато,..

495 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)