МЕНЮ
KOШНИЦА

Мъжки сребърни синджири

Мъжките сребърни синджири са класически и вечен аксесоар. Студеният, елегантен вид на среброто се съчетава добре с всяко облекло и добавя елемент на изтънченост към мъжкия стил. Независимо дали носите мъжки сребърни синджири като самостоятелна част или наслоени с други бижута за мъже, те са универсален аксесоар, който придава стил на всяка визия.

Стилове при мъжките сребърни синджири

Мъжките сребърни синджири се предлагат в широка гама от стилове, от класически и минималистичен до смели и дръзки. Един популярен вариант е класическия сребърен синджир, който включва преплитащи се връзки, които лежат гладко върху кожата. Неговата универсална плетка се предлага в различни дебелини.

Друг популярен стил на мъжка сребърна верига е класическа плетка картие, която представлява три малки халки, последвани от една голяма.

Мъжките синджири от сребро проба 925 често се предлагат и в кралска плетка. При нея има допълнителна обработка, наречена ажуриране или нарязване, с което вашия сребърен синджир придобива още по-голяма автентичност на изработката.

Как да съчетаем мъжки сребърни синджири?

Едно от предимствата на мъжките сребърни синджири е тяхната гъвкавост, когато става въпрос за наслояване. Чрез комбиниране на множество синджири с различни дължини и стилове, мъжете могат да създадат интересна визия, която добавя дълбочина и интерес към техните тоалети. Когато наслоявате мъжки сребърни синджири, важно е да изберете такива, които се допълват взаимно по отношение на дебелина, стил и цялостна естетика. А може да ги комбитирате и с мъжки сребърни гривни, за да внесете повече елементи във визията си.

Лесен начин да създадете многослойна визия с мъжки сребърен синджир е да го комбинирате със синджир с различна дължина или с медальон. Например, къс синджир в комбинация с по-дълъг създава фин контраст, който добавя интерес към облеклото. Друг начин за наслояване на мъжки сребърен синджир е смесването и съчетаването на стилове, като например съчетаването на масивен синджир с деликатна изработка за по-интересен вид.

Как да се грижим за мъжки синджири от сребро проба 925?

За да запазите блясъка на мъжките синджири от сребро проба 925, е важно да се грижите правилно за тях. С течение на времето среброто може да потъмнее и да загуби своята яркост, но с редовна грижа е възможно вашите сребърни аксесоари да изглеждат добре. Един лесен начин да се грижите за мъжките сребърни синджири е да ги съхранявате в сух, херметически затворен контейнер, когато не се използват. Излагането на влага и въздух може да ускори процеса на потъмняване, така че правилното съхранение на среброто може да помогне за предотвратяване на потъмняването.

Когато почиствате мъжки сребърни верижки или медальон, важно е да използвате нежен почистващ препарат, който няма да повреди метала. За почистване на повечето сребърни синджири може да се използва прост разтвор от топла вода и мек сапун. След почистване те трябва да се изплакнат обилно и да се изсушат с мека кърпа, за да се предотвратят водни петна.

Мъжките синджири от сребро проба 925 са класически и универсален аксесоар, който може да се носи по различни начини. С широката си гама от стилове, мъжете могат да създадат персонализирана визия, която допълва личния им стил. Ако се грижите правилно за вашите сребърни синджипи, те могат да останат вечен аксесоар, който допълва всяко облекло.

Сребърен синджир унисекс кралска плетка ажур 5114 Сребърен синджир унисекс кралска плетка ажур 5114
-10 %
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 20,96гр / Дължина 55см / Ширина 0,6см / Материал - сребро 925 Класи..

161 лв. 179 лв.
Сребърен синджир плетка картие 4625 Сребърен синджир плетка картие 4625
-5 %
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 4,20гр / Дължина 50см / Ширина 0,3см / Материал - сребро проба 925 За всич..

51 лв. 54 лв.
Сребърен синджир класическа плетка барлъ 4624 Сребърен синджир класическа плетка барлъ 4624
-5 %
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 7,36гр / Дължина 55см / Ширина 0,5см / Материал - сребро проба 925 От сери..

78 лв. 82 лв.
Сребърно колие със сребърен кръст 4049 Сребърно колие със сребърен кръст 4049
-5 %
Сребърно Колие Грамаж 11,30гр / Дължина 49см / Височина медальон 5,5см / Ширина медальон 3см / Матер..

102 лв. 107 лв.
Универсален плътен сребърен синджир 1722 Универсален плътен сребърен синджир 1722
-5 %
Сребърен синджир Грамаж 4,20гр / Дължина 50см / Ширина 0,3см / Материал - сребро 925 Универсален пл..

54 лв. 57 лв.
Сребърен синджир унисекс 1219 Сребърен синджир унисекс 1219
-5 % ИЗЧЕРПАН
Сребърен синджир Грамаж 9,94гр / Дължина 50см / Ширина 0,5см / Материал - сребро 925 Универсален ..

84 лв. 88 лв.
Сребърен ланец с класическа плетка картие Сребърен ланец с класическа плетка картие
-5 % ИЗЧЕРПАН
Сребърен Ланец Грамаж 7,41гр / Дължина 60см / Дебелина 0,6см / Материал - сребро с проба 925 С..

67 лв. 71 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)