Сребърни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Гривна 2,65 гр. / Дължина 18 см / Материал - сребро 925 и бели циркони Нежна, ..
33,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 12,45гр / Дължина 20,5см / Ширина 0,6см / Материал - сребро с проба 925 Кл..
74,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 18,28гр / Дължина 18,5см / Ширина 2см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
79,00лв 39,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Сребърн..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 20,26гр / Дължина 20см / Ширина 1,6см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
84,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Сребърн..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 31,05гр. / Дължина 18см / Ширина 1,3см / Материал - сребро 925 седеф Уника..
129,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 13,60гр / Дължина 21,5см / Ширина 0,7см / Материал - сребро с проба 925 Да..
74,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 16,18гр / Дължина 21,5см / Ширина 1см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
79,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 11,38гр / Дължина 20см / Ширина 0,6см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
64,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 23,11гр / Дължина 21,5см / Ширина 0,5см / Материал - сребро с проба 925 Да..
74,00лв