Сребърни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Гривна Грамаж 17,34гр / Дължина 24см / Ширина 0,8см / Материал - ажурно сребро с проба 925 ..
70,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 11,35гр / Дължина 21см / Ширина 1,5см / Материал - сребро с проба 925 Крас..
64,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 7,20гр / Дължина 19,5см / Ширина 1см / Материал - сребро проба 925  Д..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 10,28гр / Дължина 18,5см / Ширина 0,7см / Материал - тъмно сребро проба 925&n..
44,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 12,12гр / Дължина 19см / Ширина 0,7см / Материал - тъмно сребро проба 925&nbs..
48,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 8,72гр / Дължина 19,5см / Ширина 1см / Материал - тъмно сребро проба 925 ..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 7,87гр / Дължина 20,5см / Ширина 1см / Материал - тъмно сребро проба 925 ..
44,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 9,70гр / Дължина 19см / Ширина 1см / Материал - тъмно сребро проба 925  ..
41,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 9,29гр / Дължина 19см / Ширина 1см / Материал - тъмно сребро проба 925  ..
41,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 7,35гр / Дължина 19см / Ширина 1см / Материал - тъмно сребро проба 925  ..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 8,32гр / Дължина 19,5см / Ширина 1см / Материал - тъмно сребро проба 925 ..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 10,28гр / Дължина 18,5см / Ширина 1,2см / Материал - тъмно сребро проба 925&n..
44,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 11,50гр / Размери 6 х 4,5 см / Материал - сребро проба 925 и бели к..
65,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 11,77гр / Размери 6 х 5 см / Материал - сребро проба 925  Уникал..
59,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6.95гр / Дължина 19см / Ширина 1см / Материал - сребро проба 925  Уни..
34,00лв