Сребърни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Гривна Грамаж 16,18гр / Дължина 21,5см / Ширина 1см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
79,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 11,38гр / Дължина 20см / Ширина 0,6см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
64,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4.85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 23,11гр / Дължина 21,5см / Ширина 0,5см / Материал - сребро с проба 925 Да..
74,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,85гр / Материал - сребро с проба 925 и восъчен червен конец Дамска ..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 8,67гр / Дължина 21см / Ширина 2см / Материал - сребро с проба 925 Модерна..
44,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 13,60гр / Дължина 21см / Ширина 1,2см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 21,19гр / Дължина 20см / Ширина 2,1см / Материал - сребро с проба 925 Дамс..
96,00лв 76,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 25,56гр / Дължина 24см / Ширина 1,1см / Материал - сребро с проба 925 Едра..
119,00лв 99,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 10,51гр. / Дължина 20см / Ширина 0,4см / Материал - сребро 925 Нежна, дамс..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6,18гр. / Дължина 19см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна гривн..
59,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 10,94гр. / Дължина 20см / Ширина 0,5см / Материал - сребро 925 Дамска среб..
50,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6,21гр. / Дължина 19,5см / Ширина 0,3см / Материал - сребро 925 Дамска сре..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 20,37гр. / Дължина 20см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 Дамска среб..
46,00лв