Сребърни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Гривна Грамаж 13,35гр. / Дължина 21см / Ширина 0,7см / Материал - сребро 925 Сребърна гр..
59,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 34,11гр. / Дължина 22см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 и синтетичен а..
135,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 20,37гр. / Дължина 20см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 Сребърна гр..
85,00лв 65,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6,57гр. / Дължина 19см / Ширина 0.8см / Материал - сребро 925 и родий Среб..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6,57гр. / Дължина 19см / Ширина 0.8см / Материал - сребро 925 и родий Елег..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 17,72гр. / Дължина 22см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна грив..
89,00лв 59,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 15,72гр. / Дължина 20см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Сребърна гр..
79,00лв 49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 7.98гр. / Дължина 21.5см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Сребърна д..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 8.83гр. / Дължина 21см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Сребърна дам..
53,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 12,91гр. / Дължина 22см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна дамс..
70,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 43,07гр. / Дължина 19см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 седеф Уника..
149,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 13,30гр. / Дължина 18,5см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 и лунни камъ..
79,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 13,91гр. / Дължина 21см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна дамс..
70,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6.89гр / Дължина 19см / Ширина 0.5 - 0.7см / Материал - сребро проба 925 и че..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6.89гр / Дължина 19см / Ширина 0.5 - 0.7см / Материал - сребро проба 925 и си..
34,00лв