Сребърни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Гривна Грамаж 6,57гр. / Дължина 19см / Ширина 0.8см / Материал - сребро 925 и родий Елег..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 17,72гр. / Дължина 22см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна грив..
89,00лв 59,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 7.98гр. / Дължина 21.5см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Сребърна д..
49,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 8.83гр. / Дължина 21см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Сребърна дам..
53,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 12,91гр. / Дължина 22см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна дамс..
70,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 43,07гр. / Дължина 19см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 седеф Уника..
149,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 13,30гр. / Дължина 18,5см / Ширина 1,2см / Материал - сребро 925 и лунни камъ..
79,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 13,91гр. / Дължина 21см / Ширина 1см / Материал - сребро 925 Сребърна дамс..
70,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6.89гр / Дължина 19см / Ширина 0.5 - 0.7см / Материал - сребро проба 925 и че..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6.89гр / Дължина 19см / Ширина 0.5 - 0.7см / Материал - сребро проба 925 и си..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 6.89гр / Дължина 19см / Ширина 0.5 - 0.7см / Материал - сребро проба 925 и бе..
34,00лв
Сребърна Гривна 9,44 гр. / Дължина 19 см / Ширина 2,3 см / Материал - сребро 925 и бе..
89,00лв 45,00лв
Сребърна Гривна 22,11 гр. / Дължина 24 см / Ширина 1 см / Материал - сребро 925 Ср..
79,00лв
Сребърна Гривна 6,57 гр. / Дължина 21 см / Ширина 0,6 см / Материал - сребро 925 К..
33,00лв
Сребърна Гривна 14,91 гр. / Дължина 19 см / Ширина 1 см / Материал - сребро 925 и мар..
79,00лв