Сребърни гривни

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Детска Гривна Грамаж 2,74гр. / Дължина 13,5см / Ширина 0,5см / Материал - сребро 925 Неж..
19,00лв
Сребърна Детска Гривна Грамаж 2,74гр. / Дължина 14см / Ширина 0,5см / Материал - сребро 925 Нежна..
19,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 15.37гр / Дължина 21см / Ширина 1см Елегантна сребърна гривна с красиви гр..
84,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 7.16гр / Дължина 21см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
33,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 19см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
33,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 18см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 18см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
32,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 18см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
33,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 18,5см / Материал - сребро 925 и бели циркони Нежна ..
34,00лв
Сребърна Дамска Гривна 7,98 гр. / Дължина 20 см / Ширина 1 см / Височина висяща част ..
39,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 19см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
33,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 19см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
38,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 19см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
34,00лв
Сребърна Гривна Грамаж 4,76гр / Дължина 19см / Материал - сребро 925, бели циркони и родиево покрити..
34,00лв
Сребърна Дамска Гривна 10,09 гр. / Дължина 20 см / Ширина 1 см / Височина висяща част..
49,00лв