МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни брошки

СРЕБЪРНИ БРОШКИ

Сребърните брошки са отличен начин да добавиш лукс и стил към външния си вид. Важно е обаче да се направи правилният избор. Днес сред стотиците модели, които се предлагат в бижутерските магазини, това е доста трудна задача. Ето няколко полезни съвета за това кога и как да носите сребърна брошка.

Сребърната брошка е моден декоративен аксесоар, който обикновено се прикрепя към дрехи с помощта на въртяща се закопчалка. В миналото сребърните брошки се използвали, за да придържат дрехите. Брошките се предлагат с различен дизайн и са изработени от различни материали, включително с кристали Swarovski, пера, пластмасови камъни, морски черупки, перли и имитации на камъни. Една модна брошка с добър дизайн често изглежда по-добре от една скъпа златна или диамантена брошка.

От прости и практични до изтънчени и ексцентрични, сребърните брошки имат потенциала да вдъхновят притежателката си. Брошките са сред малкото категории бижута, които почти нямат граници на размера. Най-малките брошчици на ревера може да са нещо обичайно, но гигантските брошки, които се виждат на последните модни ревюта, са проява на креативността на модните дизайнери, които наистина нямат граници на въображението си.

Когато дойде време да бъдем блестящи, търсим дизайнерска рокля, изящна чанта, изпепеляващ чифт обувки с токчета или красиви бижута. Но освен традиционните аксесоари като огърлици, пръстени, гривни и обици, нека не забравяме често пренебрегваната сребърна брошка, която може да привлече всички погледи.

Сребърна брошка тъмно сребро 4350 Сребърна брошка тъмно сребро 4350
Изчерпан
Сребърна Брошка Грамаж 3,21гр / Дължина 3,5 см / Ширина 1,7 см / Матерал - тъмно сребро пр..

60 лв.
Сребърна брошка Лале 4349
Изчерпан
Сребърна Брошка Грамаж 3,82гр / Дължина 4см / Ширина 3см / Матерал - тъмно сребро проба 925  ..

60 лв.
Сребърна брошка Пеперуда 4348
Изчерпан
Сребърна Брошка Грамаж 3,92гр / Дължина 3см / Ширина 3,2см / Матерал - сребро проба 925 Стилна, д..

64 лв.
Сребърна брошка с перла 4347
Изчерпан
Сребърна Брошка Грамаж 3,75гр / Дължина 4,5 см / Ширина 1,6 см / Матерал - сребро проба 92..

54 лв.
Показани от 1 до 4 от 4 (1 страници)