МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни брошки

Сребърни Брошки - добавете страхотен малък детайл

Брошката е аксесоар, който е познат още от древността, а дамите обичали да украсяват големите си рокли с такъв тип накити. Голяма част от тях са правени от естествени камъни или от обикновено желязо, но вече те са доста по-елегантни и красиви модели.

Направи правилния избор със сребърна брошка

Сребърните брошки са отличен начин да добавиш лукс и стил към външния си вид. Важно е обаче да се направи правилният избор сред многото сребърни бижута онлайн. Сред стотиците модели, които се предлагат в бижутерските магазини, това е доста трудна задача.

Видове брошки

Сребърните брошки са модни декоративни аксесоари, които обикновено се прикрепят към дрехи с помощта на въртяща се закопчалка. Те се предлагат с разнообразен дизайн и са изработени от различни материали, включително с кристали Swarovski, пера, камък с циркон, морски черупки, перли и имитации на камъни. Една модна брошка с добър дизайн често изглежда по-добре от една скъпа златна или диамантена брошка.

Сребърни брошки с различни размери

От прости и практични до изтънчени и ексцентрични, сребърните брошки имат потенциала да вдъхновят притежателката си. Те са сред малкото категории бижута, които почти нямат граници на размера. Най-малките сребърни брошки на ревера може да са нещо обичайно, но гигантските брошки, които се виждат на последните модни ревюта, са проява на креативността на модните дизайнери.

Съчетание на брошки и колиета

Може би се чудите дали е приемливо да носите едновременно брошка и сребърно дамско колие. Разбира се, че можете, но ако тоалетът ви изисква по-елегантен вид, изберете едното или другото. Носенето на голямо колие с множество верижки не е съвместимо с повечето брошки, защото така се конкурират за внимание. Най-добрият вариант за съчетаване с брошка е дълго колие без други украшения.

Блестящи комбинации за стилна визия

Когато дойде време да бъдем блестящи, търсим дизайнерска рокля, изящна чанта, изпепеляващ чифт обувки с токчета или красиви бижута. Но освен аксесоари като традиционни сребърни пръстени и медальони, нека не забравяме често пренебрегваните сребърни брошки, които могат да привлекат всички погледи.

Няма добавени продукти в тази категория.