Най-продавани
268,00лв
208,00лв
332,00лв
62,00лв

Сребърни брошки

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърна Брошка Грамаж 3,21гр / Дължина 3,5 см / Ширина 1,7 см / Матерал - тъмно сребро пр..
45,00лв
Сребърна Брошка Грамаж 3,63гр / Дължина 4,5 см / Ширина 2,8 см / Матерал - сребро проба 92..
45,00лв
Сребърна Брошка Грамаж 4,49гр / Дължина 4см / Ширина 2,8см / Матерал - сребро проба 925 Стилна, д..
48,00лв
Сребърна Брошка Грамаж 4,00гр / Дължина 5 см / Ширина 1,5 см / Матерал - сребро проба 925 ..
39,00лв

Сребърните брошки са отличен начин да добавиш лукс и стил към външния си вид. Важно е обаче да се направи правилният избор. Днес сред стотиците модели, които се предлагат в бижутерските магазини, това е доста трудна задача. Ето няколко полезни съвета за това кога и как да носите сребърна брошка.

Сребърната брошка е моден декоративен аксесоар, който обикновено се прикрепя към дрехи с помощта на въртяща се закопчалка.

В миналото сребърните брошки се използвали, за да придържат дрехите.

Брошките се предлагат с различен дизайн и са изработени от различни материали, включително с кристали Swarovski, пера, пластмасови камъни, морски черупки, перли и имитации на камъни.

Една модна брошка с добър дизайн често изглежда по-добре от една скъпа златна или диамантена брошка.

От прости и практични до изтънчени и ексцентрични, сребърните брошки имат потенциала да вдъхновят притежателката си. Брошките са сред малкото категории бижута, които почти нямат граници на размера. Най-малките брошчици на ревера може да са нещо обичайно, но гигантските брошки, които се виждат на последните модни ревюта, са проява на креативността на модните дизайнери, които наистина нямат граници на въображението си.

Когато дойде време да бъдем блестящи, търсим дизайнерска рокля, изящна чанта, изпепеляващ чифт обувки с токчета или красиви бижута. Но освен традиционните аксесоари като огърлици, пръстени, гривни и обици, нека не забравяме често пренебрегваната сребърна брошка, която може да привлече всички погледи.