Сребърни обеци

Изглед:
Покажи:
Ред:
Сребърни Обици Грамаж 5,07гр / Височина 3,3см / Ширина 1,4см / Закопчаване - закопчаване / Материал ..
34,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 6,44гр / Височина 4см / Ширина 0,5см / Закопчаване - винт/ Материал - сребро 9..
38,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 5.83гр. / Височина 4.5см / Ширина 0,8см / Закопчаване - лостче / Материал..
35,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 4,38гр. / Височина 1,5см / Ширина 1,2см / Закопчаване - английско / Материал -..
31,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 4,64гр. / Височина 1,4см / Ширина 1,5см / Закопчаване - английско / Материал -..
25,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 12,70гр. / Диаметър 4см / Закопчаване - лостче / Материал - сребро 925 ..
55,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 5,70гр. / Височина 3см / Ширина 1,5см / Закопчаване - английско / Материал - с..
55,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 5,84гр. / Височина 6см / Ширина 1,7см / Закопчаване - винт / Материал - с..
39,00лв
Дамски Сребърни Обици Грамаж 5,51гр / Височина 2,5см / Ширина 2см / Закопчаване - английско / М..
55,00лв
Дамски Сребърни Обици Грамаж 7,41гр / Височина 1,6см / Ширина 1,3см / Закопчаване - английско /..
85,00лв
Дамски Сребърни Обици Грамаж 7,82гр / Височина 5см / Ширина 1,4см / Закопчаване - винт / Матери..
49,00лв
Дамски Сребърни Обици Грамаж 8,36гр / Височина 3,5см / Диаметър 1,6см / Закопчаване - английско / Ма..
47,00лв
Сребърни Обици Грамаж 9,69гр / Височина 6,5см / Ширина 2см / Закопчаване - винт/ Материал - сребро 9..
59,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 9,11гр / Диаметър 4см / Материал - сребро проба 925 / Закопчаване - винт Да..
45,00лв
Сребърни Обеци Грамаж 6,67гр / Диаметър 4,5см / Материал - сребро проба 925 Дамски сребърни обици..
39,00лв