МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни обеци с перли

Сребърни обеци с перли — изборът на кралици и принцеси

Перлите символизират всичко - от мъдрост и богатство до чистота. А в тъжни моменти скъпоценните камъни служат като символ на скръбта. Кралските особи са носили перлени обеци и колиета като „траурни бижута“ по традиция, датираща от кралица Виктория. След смъртта на съпруга си принц Албърт, кралицата Виктория носи черно до края на живота си, като допълва облеклото си само с черни, безцветни или перлени бижута.

Защо сребърните обеци с перли са толкова популярни?

Един чифт перлени обеци са като малката черна рокля, която трябва да присъства в гардероба на всяка дама. Те са класически сребърни обеци, които символизират класа и изтънченост, а и са подходящи за почти всеки цвят на кожата.

Перлите са толкова специални, защото са единствените естествени скъпоценни камъни, произведени от жив организъм. Те са различни и уникални, а комбинацията със сребро им придава още по-магически вид и устойчивост.

Видове обеци с перли

Ще намерите перлени обеци в повече стилове отколкото може да си представите.

Перлите са често срещано допълнение към малките сребърни обеци, които са универсален аксесоар, който върви с всичко - дори и с дънки. Независимо от повода, няма как да сбъркате с бижу като перлени обеци.

Много жени предпочитат висящи обеци с перли, които придават красота и по-романтичен вид на цялостната визия. Друг популярна добавка към различни модели обеци с перли са естествени скъпоценни камъни, които придават несравним блясък както на малки, така и на висящи обеци. Ако вие също търсите по-изискана визия, може да се насочите към перлени обеци с бял камък, който да привлича вниманието към вашия добър вкус за бижута.

Има различни видове перли и по цвят. Разбира се, най-елегантните и класически обеци с перли са в чисто бяло, но в зависимост от тези естествени камъни, може да срещнете красиви перли с жълтеникав или розовеещ цвят.

Как да изберем обеци с перли?

Преди да се впуснете в избор на конкретен модел перлени обеци, уверете се, че сте се спряли на утвърден магазин с дългогодишен опит в работата с благородни метали като злато и сребро. Най-популярният вид обеци с перли е изработен от стерлингово сребро проба 925, които гарантира устойчивостта на обеците и е перфектното допълнение към елегантността на перлите.

Друг фактор при избор на обеци с перли е формата на лицето. Ако имате кръгло лице, то най-добрият избор са висящи обеци с перли, тъй като те ще удължат лицето ви. Ако имате по-овално лице, по-добре да се спрете на обеци от сребро с перли, които са малък размер, за да подчертаете естествената симетрия на вашите черти.

Висящи дамски сребърни обеци с кръст и перли 5211 Висящи дамски сребърни обеци с кръст и перли 5211
-19 %
Сребърни Обици Грамаж 2,70гр / Височина 7см / Ширина 1,3см / Закопчаване - върбило / Материал - среб..

42 лв. 52 лв.
Сребърни Обеци Грамаж 5,47гр / Височина 1,8см / Ширина 1,2см / Закопчаване - английско / Материал - ..

79 лв.
Сребърни Обици Грамаж 4,12гр / Височина 1,5см / Ширина 1см / Закопчаване - английско / Материал..

69 лв.
Дамски сребърни обеци с перли и цирконии 3409 Дамски сребърни обеци с перли и цирконии 3409
ИЗЧЕРПАН
Сребърни Обеци Грамаж 5,32гр / Височина 3,5см / Ширина 1,5см / Закопчаване - английско / Материал - ..

72 лв.
Сребърни Обици Грамаж 4,46гр / Височина 3,5см / Ширина 1,2см / Закопчаване - английско / Материал - ..

68 лв.
Сребърни дамски обици с бели перли 351 Сребърни дамски обици с бели перли 351
ИЗЧЕРПАН
Сребърни Обици Грамаж 3,75гр / Височина 2,8см / Ширина 1см / Закопчаване - върбило / Материал - среб..

63 лв.
Сребърни дамски обици Перличка 888 Сребърни дамски обици Перличка 888
-11 %
Сребърни Обици Грамаж 4,9гр / Височина 3см / Ширина 1,3см / Закопчаване - английско / Материал - сре..

64 лв. 72 лв.
Показани от 1 до 7 от 7 (1 страници)