МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни обеци халки

СРЕБЪРНИ ОБИЦИГрамаж 8,14гр / Диаметър 4,5см / Широки - 0,6см / Закопчаване - върбило / Материа..

96 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 5,85гр / Диаметър 4,5см / Ширина 0,4см / Материал - сребро проба 925 / Закопчав..

70 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 8,27гр / Диаметър 5см / Ширина 0,4см / Материал - сребро проба 925  Дамск..

87 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 5,37гр / Диаметър 5см / Материал - сребро проба 925Дамски сребърни обици с..

69 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 8,94гр / Диаметър 5,5см / Ширина 0,4см / Материал - сребро проба 925Големи дамс..

97 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 4,26гр / Диаметър 4,5см / Материал - сребро проба 925Дамски сребърни халки с но..

62 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 7,67гр / Диаметър 5,5см / Материал - сребро проба 925Дамски сребърни обеци с кл..

85 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 2,56гр / Диаметър 3,3см / Материал - сребро проба 925 Дамски сребърни..

46 лв.
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИГрамаж 6,42гр / Диаметър 4,5см / Материал - сребро проба 925Средни по големина, сребър..

77 лв.
Дамски сребърни обеци халки с гравюра 3405 Дамски сребърни обеци халки с гравюра 3405
ИЗЧЕРПАН
СРЕБЪРНИ ОБЕЦИ Грамаж 3,40гр / Височина 4см / Ширина 4см / Закопчаване - върбило / Материал - с..

51 лв.
СРЕБЪРНИ ОБИЦИГрамаж 6,64гр / Диаметър 6,5см / Материал - сребро проба 925Класически модел дамс..

79 лв.
СРЕБЪРНИ ОБИЦИГрамаж 10,07гр / Диаметър 5м / Дебелина 0,6см/ Закопчаване - върбило / Материал с..

116 лв.
Показани от 1 до 12 от 12 (1 страници)

Сребърни обеци халки

Сребърните обеци с халки са вечен и универсален аксесоар, който може да допълни всяко облекло. Независимо дали предпочитате класическа, минималистична визия или смел, подчертаващ стил, едни сребърни обеци могат да добавят нотка елегантност и изтънченост към вашия външен вид.

Как да изберем сребърни обеци халки?

Ето най-важните фактори, които да имате предвид при избор на класически сребърни обеци:

Изберете правилния размер: Едно от най-важните неща, които трябва да вземете предвид, когато пазарувате обеци халки от сребро, е размерът. Обеците с халки се предлагат в различни размери, вариращи от малки и деликатни до големи и драматични. Размерът на избраните от вас изчистени обеци ще зависи от вашия личен стил и предпочитания. Ако търсите по-сдържан външен вид, по-малките халки може да са по-добър избор. По-големите халки, от друга страна, могат да направят смело изявление и да добавят нотка блясък към всяко облекло.

Помислете за дебелината: Дебелината на различни модели халки също може да повлияе на цялостния външен вид на тези бижута. По-дебелите халки са по-издръжливи и могат да добавят нотка на екстравагантност към вашия външен вид. По-тънките халки обаче са по-деликатни и могат да бъдат по-гъвкави, което ги прави чудесен избор за ежедневно носене.

Помислете за формата на лицето си: Формата на лицето ви може да повлияе на размера и стила на обеците, които ще изглеждат най-добре на вас. Ако имате кръгло лице, по-дългите и по-тънки халки могат да ви помогнат да удължите лицето си. Ако имате квадратно лице, по-меките, заоблени халки могат да ви помогнат да смекчите чертите си. Овалните лица могат да носят почти всеки стил на обеци.

Видове сребърни обеци с халки

Има много модели сребърни бижута и обеци с халки - от класически до модерни. Ето част от най-популярните видове:

Класически халки: Класическите халки са вечни и универсални, което ги прави чудесен избор за всеки повод. Те се предлагат в различни размери и дебелини, така че можете да намерите идеалния чифт, който да отговаря на вашия стил.

Гравирани сребърни халки: Те могат да добавят визуален нюанс към външния ви вид. Предлагат се в различни модели и дизайни, от изковани до усукани.

Сребърни халки с камъни: Някои от най-красивите обеци тип халки от сребро имат и различни камъни, които им придават още по-красив вид. Те често са с цирконий или друг вид бели камъни.

Драматични сребърни халки: Те са по-големи и открояващи се в сравнение с класическите сребърни халки обеци. Те могат да имат сложен дизайн, текстури или дори пера или пискюли.

Повечето сребърни обеци тип халки са с лесно закопчаване и са подходящи за носене всеки ден.

Сребърните обеци халки са универсален и вечен аксесоар за жени, който може да добави нотка елегантност и изтънченост към всяко облекло. Когато пазарувате сребърни обеци, е важно да имате предвид размера, дебелината, стила, формата на лицето и тяхното закопчаване. Имайки предвид тези фактори, ще можете да намерите перфектния чифт сребърни обеци, които отговарят на вашия стил и предпочитания.

Защо да изберете сребърни халки обеци от Магазини Гранат?

Магазин Гранат предлага огромно разнообразие от всякакви сребърни обеци за жени - халки, висящи обеци, малки, с камъни, с перли, с кристали Сваровски и още. Ние сме лидер в изработката на бижута от сребро и злато и може да сте сигурни, че обеците, които ще закупите са висококачествени, тъй като те са придружени с фирмен сертификат.