МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни пръстени

Нежни Сребърни Пръстени

Сребърните пръстени, които ви предлагаме в Магазини Гранат са елегантни, нежни и с уникално красив дизайн. Отличават се с фината изработка, премереното съчетание между благородния метал и открояващите се камъни Сваровски. Тези сребърни бижута са подходящ аксесоар за вашето всекидневие и празничните ви поводи. Селекцията на сребърни пръстени варира от класически до модерни продукти с високо качество. Всички артикули са със специален дизайн и достигат най-високите стандарти.

Пръстени с камъни

Чудесен избор за вашия годеж, сватба или бал могат да бъдат сребърни пръстени с бели камъни. Пръстени с открояващи се червени камъни и флорални елементи са модерен и запомнящ се щрих към вашата индивидуалност. Пръстените с перли, са нежни и подхождат на дамите с по-светла кожа. Моделите са разнообразни, така че можете да намерите вашият пръстен, в зависимост от това дали обичате по-ежедневния стил или се придържате към строго елегантна визия. Можете да избирате между напълно семпли и нежни сребърни годежни пръстени или по-масивни и внушителни за всеки повод.

Комбинация със скъпоценни камъни

Хубавото на всяко сребърно бижу е, че е много адаптивно и върви с различни видове скъпоценни камъни. Когато даден камък има открояващ се цвят, то тогава другите елементи може да останат на заден план. Перлите в сребърните бижута са добър пример с класически и елегантен вид, които издържат отвъд времето. Те могат да се носят с официално или с ежедневно облекло. Перлата е изключително подходяща за добавяне към сребърен пръстен. Винаги може да се сложат камъни като допълнително украшение. Един от най-популярните варианти е цирконий, за който се смята, че има лечебни свойства спрямо разлличните си цветове. Безцветният цирконий е популярна покупка заради способността си да изчиства аурата и да защитава. Всеки такъв камък в естествената си форма е без цвят, но това състояние може да се промени, когато в него попаднат определени примеси.

Предлаганите дамски сребърни пръстени изглеждат поразително, какъвто и вид да изберете. Разнообразието и отличното качество са достатъчна причина при взимането на такова решение.

Дамски сребърни пръстени съчетани с други бижута

Достатъчно е да носите един или няколко модерни сребърни пръстени, подходящо съчетани със сребърни обеци или друго бижу. В допълнение с точните аксесоари или дрехи, вие придавате завършеност и класа на вашата визия. В дизайна на нашите бижута има не само много красота и хармония, но и топлина, тъй като голяма част от моделите са украсени с камък, който носи определена енергия, специфично настроение и конкретен стил. Не пропускайте да се насладите на висококачествен сребърен накит, който няма да загуби своя блясък и уникалност с времето. Подарете сребърни пръстени с камъни на близък за вас човек, за да изразите вашето възхищение и привързаност към него.

Намиране на баланс в носенето на различни бижута

Комбинирането на сребърни пръстени с друго бижу пасва идеално на разлнични видове облекла. Може да се носят с двойка обеци, както и със сребърни гривни. Още по-добре биха стояли в комплект с други модели с камъни. Такава комбинация е много подходяща за подарък при специален повод или дори за самите вас. В миналото се е смятало за неподходящо да се съчетаят сребърни и златни пръстени, но сега това твърдение не е толкова популярно. Тук не става въпрос за смесване с годежен пръстен, който рядко се сваля от ръката. Идеята е да се разположат на различни локации и се търси баланс при носенето на накити. Препоръчва се използването на микс от различни пръстени, гривни и обеци. Уместно е да се прибегне към сходни артикули от различен цвят. Истината е, че няма точен отговор на въпроса колко пръстена можем да носим. Целете се да получите идеалната хармония, но и не бива да се прекалява. Това обаче е въпрос на вкус и гледна точка.

През топлите сезони се набляга на бижутата, защото тогава дрехите са по-оскъдни и акцентът може да падне върху модерните аксесоари. Експериментите са един от начините да се откроявате в разнообразна среда. Всяка жена трябва да започне с тях, ако желае да създаде свой собствен стил.

Определяне на правилния размер на пръстена

Подборът на сребърните пръстени не винаги е толкова лесен, колкото изглежда. Определянето на правилния размер на пръстена е изключително важно. Търси се баланс при широчината, за да не изхлузва, но и да успеете да го сложите, както подобава. Всичко това се оказва особено трудна задача при търсене на сребърен пръстен за подарък. Времето на измерване също е от значение, но това важи и за температурата. Често е подходящо да се премерят стари пръстени, за да се определи най-точно големината.

Ние ви предлагаме и бижута от сребро проба 925, които се явяват едни от най-търсените и харесвани модели сребърни накити. То е доказателство за здравина и сигурност, защото такъв продукт издържа много време и не е податлив на деформация. Тук има всички предпоставки за избор на прекрасни дамски сребърни пръстени. За не малко хора носенето на такъв накит е лукс, но всяка една добавка към стилен тоалет ще ви вдъхне още повече самочувстие.

При всички случаи, с покупката на изящен пръстен с красиви камъни ще се почувствате специални, обичани и още по-красиви, без значение дали ще носите бижуто всеки ден или ще се наслаждавате на неговата класа и красота само в специални празнични моменти.


Сребърен Пръстен Грамаж 5,9гр / Размер по желание на клиента(изработката може да отнеме до две седми..

58 лв.
Дамски сребърен пръстен с бели камъни 5159 Дамски сребърен пръстен с бели камъни 5159
-29 %
Сребърен Пръстен Грамаж 7,7гр. / Размер 54 / Материал - сребро 925 и бели камъниСребърен пръстен за ..

56 лв. 79 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,77гр. / Мярка по желание на клиента / Материал - сребро 925 и камък котешк..

42 лв.
Дамски сребърен пръстен Роза 5125 Дамски сребърен пръстен Роза 5125
Изчерпан
Сребърен Пръстен Грамаж 2,18гр. / Размер 58 (може да коригираме) / Материал - сребро 925&n..

39 лв.
Дамски сребърен пръстен с бял камък 5003 Дамски сребърен пръстен с бял камък 5003
-28 %
Сребърен Пръстен Грамаж 3,12гр. / Мярка 55 и 58 / Материал - сребро 925, бели камъни  Дамски..

34 лв. 47 лв.
Сребърен дамски пръстен с бели камъни 4999
-30 %
Сребърен Пръстен Грамаж 4,34гр / Размери 54 и 55 / Материал - сребро 925 и бели камъни Харесвате ..

40 лв. 58 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 4,57гр / Размер 59 (може да изработим всички размери) / Материал - среб..

47 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,98гр / Размер по желание на клиента / Материал - тъмно сребро 925 и бял ка..

55 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 10,5гр / Размер по желание на клиента(изработката може да отнеме до две седм..

87 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 4,61гр. / Мярка 56(може да коригираме) / Материал - сребро 925 ..

48 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,88гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Нов мод..

54 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,80гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 и тъмно ср..

45 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,48гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Елегант..

50 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,47гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Красив ..

50 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,93гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 и бели кам..

69 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,77гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Красив ..

51 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,41гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Дамски,..

47 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,68гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Дамски,..

50 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,24гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Красив ..

39 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 3,77гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 Дамски,..

45 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 4,1гр. / Мярката е по желание на клиента / Материал - сребро 925 и бели камъ..

61 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,86гр / Размер по желание на клиента(изработката може да отнеме до две седм..

46 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,09гр. / Мярка 53 см / Материал - сребро 925 и бяло котешко око Сребърен..

43 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,87гр / Мярка по желание на клиента / Материал - сребро и бели камъни ..

44 лв.
Показани от 1 до 24 от 90 (4 страници)