МЕНЮ
KOШНИЦА

Стоманени комплекти

Няма добавени продукти в тази категория.

Стоманени комплекти

Всяка изискана дама иска да изглежда добре и да се отличава с красиви бижута, които да ѝ придават елегантен и стилен вид. Най-добрият начин това да се случи е да обогати колекцията си от бижута с комплекти от стомана. Един такъв комплект спестява времето, в което се чудите как да съчетаете бижутата с аксесоарите си.

Според Вашите предпочитания може да изберете какъв комплект да закупите, така че да отговаря на Вашия гардероб и да можете да го съчетавате с дрехите си според повода. Дизайна на всички модели гривни, обеци и колиета, които са съчетани в комплекти, е изработен изключително грижливо и с внимание към детайла. Това ги превръща в уникални сами по себе си комплекти бижута. Освен всичко това, за разлика от сребърните и златни комплекти, тези от медицинска стомана няма да се отразят на бюджета Ви!

Магазин Гранaт ви предлага комплекти колие с гривна от стоманакато имате възможността да избирате от какъв вид стомана да бъде изработен комплектът – жълта или бяла. Това може да съобразите с любимите Ви цветове и цветовете на Вашите дрехи, както и според тена на кожата Ви.

Друг комплект, който ще Ви накара да сияете, е съчетание от стоманени обеци и медальон. Двата компонента са с идентичен дизайн и идентична кръгла форма. В комбинация с елегантен тоалет, те се превръщат в луксозни бижута от стомана за всеки празничен или официален повод.

Всяка дама може да събере погледите като си подари красиви комплекти от медицинска стомана, които ще я накарат да се чувства специална и уверена в това, че изглежда зашеметяващо. Позлатените комплекти обеци с колие или комплект колие и гривна от стомана също се превръщат в перфектният избор за всеки повод.

Всеки красив стоманен комплект за жени, които имат вкус към нежни бижута, се превръща в идеалното допълнение в живота на всяка дама, като го изпълва с красота, стил и елегантност.

Магазини Гранaт Ви осигуряват тази магия и хармония, която луксозните бижута носят в себе си.

Ако искате да подарите щастие, заложете на стоманените комплекти бижута, които Магазини Гранaт Ви предлага.