МЕНЮ
KOШНИЦА

За нас

 

Магазини Гранат са специализирани в продажба на висококачествена сребърна, златна и стоманена бижутерия. При нас може да откриете, както актуални за сезона, така и класически модели обеци, пръстени, гривни, колиета, верижки, медальони и други аксесоари от злато сребро и стомана. Всички наши сребърни бижута са белязани с нужната щампа – 925, а с печат 585 са маркирани 14-каратовите ни златни бижута. Всички наши бижута са придружени с фирмен сертификат за качество и сме положили изключителни усилия да изглеждат на снимките в онлайн магазинът ни, точно така както изглеждат и реално.

Магазини Гранат съществуват от 1993 година, като разполагат с два физически магазина в центъра на град Враца. Първият се намира на бул. Никола Войводов 9, а вторият на бул. Христо Ботев 34. В двата магазина може да откриете богато разнообразие от сребърни, златни и стоманени бижута, както и работилницата ни за ремонт на бижута и майстор бижутер. Онлайн магазинът съществува от 2011 година, успешно доставяйки бижута до всяко населено място в Република България.

Магазини Гранат работят с утвърдени производители от страната и чужбина, което гарантира произхода и качеството на изделията. Освен продажба, ние от Магазини Гранат изкупуваме сребърни и златни бижута, ремонтираме, коригираме и почистваме такива. Майстор бижутерът ни може да пригоди почти всяко бижу, към желанията на клиента.

Телефон за контакт: 0885 129 158

Имейл за контакт: magazinigranat@gmail.com

Facebook страница - Магазини Гранат Сребърни Златни и Стоманени Бижута