МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни бижута

Сребро 925

Разнообразието на сребърни бижута е изключително голямо, тъй като този благороден метал е много лесен за обработване. Най-често срещаното е сребро 925. То е микс между фино сребро и други метали. Това са цинк, никел и мед. Чистият вид е с 99.9% материал, а стерлинговото е с 92.5%, откъдето идва терминът проба 925 в бижутерията. Това показва количеството сребро, което се използва и е предпочитано от дизайнери по цял свят. Допълнителните метали помагат за устойчивост и са идеални за оформянето на уникален дизайн. Комбинациите на сребърна бижутерия с други накити могат да бъдат сред перфектните идеи за подарък.

Стилни сребърни бижута и накити

Използването на сребърни накити е тенденция и винаги модерно. Бижутата от сребро са не само много стилни и красиви, но и на значително по-достъпни цени, в сравнение със златните украшения. Среброто е меко, което го прави лесно за създаване на всякакви форми. Винаги могат да бъдат открити накити с красив дизайн, които са подходящи за разнообразие от вкусове. Те са идеални както за жените, така и за мъжете. То е атрактивно допълнение към елегантния стил на всяка дама, но и ефектен акцент от начина на обличане на изискания мъж. Сребърни верижки, синджири и гривни са само част от най-често предлаганите сребърни бижута за мъже.

Добавете още повече изтънченост с гривни и обеци

Сребърните гривни, ексцентричните обеци и накити правят дамите различни, артистични и открояващи се от сивата тълпа. С прекрасната сребърна бижутерия добавяте блясък на всяка визия. Колкото по-изискан е поводът, толкова повече ще можете да експериментирате с красиво бижу. Гривните от сребро се предлагат във всякаква форма и са страхотен избор, както за лично ползване, така и за подарък. Можете да изглеждате зашеметяващо като добавите и сребърни обеци.

Благодарение на качествата, които притежава среброто, вие няма да страдате от ниско самочувствие, меланхолия и лоши мисли. Колкото по-често носите своите бижута от сребро, толкова по-самоуверени и концентрирани ще се чувствате. Ако вашата сребърна бижутерия е подарък от скъп човек или ви навява спомени от прекрасни моменти, в които сте били много щастливи, те са нещо повече от украшение, което носите по навик - те са станали част от вашия личен житейски роман.

Сребърните накити в комбинация с естествени камъни

Много предпочитан материал като добавка към сребърните бижута са естествените и скъпоценните камъни. Счита се, че влияят със специфична енергия на човека, ако са съчетани с метал като сребро. Идеята е да се намери точната позиция на камъка, така че да е в пряк контакт с кожата. Разбиранията са за положително влияние спрямо организма и усещане за енергия при носенето им. Няма как да се докажат такива твърдения, но е сигурно, че няма да сгрешите, ако добавите сребърни бижута с камъни към вида си.

Харесвани са от дамите на всякаква възраст и се намират в богата гама от цветове. Съставени са от качествени материали и са с винаги елегантен дизайн. Към все повече нови продукти се добавя естествен камък, за да може да се свърже с вече предлаганите красиви накити за жени. Всичко това в комбинация със сребърни пръстени показва предимствата на сребърната бижутерия.

Бижута от сребро в съчетание с точния тоалет

Често сребърните накити се считат за ежедневен аксесоар. Това по никакъв начин не значи, че те не са подходящи за бизнес облекло или вечерна рокля. Някои дами търсят евтини сребърни бижута, но от своя страна искат да изглеждат достатъчно елегантно за всеки повод. Други пък предпочитат високото качество, но не и твърде прекалено за работното място. Среброто е чудесно решение за такива дилеми. Няма значение в каква обстановка се носи, то е достъпно, универсално и идеално за всеки сезон. Съчетанието на обеци и сребърно колие, които се комбинират идеално с рокля, е още един пример за намирането на точната визия независимо от повода.

Елегантността му го прави много удобно, за да може да се откроявате на всяко събитие. Тъмните цветове дават нужния контраст, когато се носят със бижута от сребро и така им помагат да изпъкнат. Целта при избора на дрехи е да не се отвлича вниманието от накитите и аксесоарите. Дори и по-простите модели ще ви помогнат да изглеждате красиви, когато са съчетани с дамски сребърни бижута.

Сребърните бижута и техните лечебни свойства

Може би няма да повярвате, но на среброто се приписват дори свръхестествени и лечебни качества. Едно красиво сребърно бижу може да прочисти тялото ви от микроби и бактерии, да ви излекува, да ви накара да се чувствате уникално и да направи деня ви незабравим. Среброто се приема като облекчител на болката. Антибактериалното му свойство помага да се използва в медицината. Не малко хора още купуват колоидно сребро за убиване на бактерии и предпазване от инфекции. Сребърната вода може да подпомогне за заздравяването на рани и се използва за външно приложение, но трябва да е в допустимите граници. Стига се до вярвания, че при носенето на сребърна бижутерия се усилват ползите за здравето. Тук помагат и хипоалергенните свойства на сребро 925. Сребърните бижута допринасят за премахването на отрицателната енергия. Някои им приписват и магически свойства. Тези хора твърдят, че жени, които носят модели бижута от сребро, получават допълнителен източник на енергия.

Задължително трябва да се обърне внимание и на предлаганите сребърни комплекти бижута. Сребърните бижута държат висок стандарт за качество, което ги прави все по-привлекателни за всяка дама. Все повече нови продукти имат камъни, които са добавени към вече красиво бижу. Изборът на красиви гривни, обеци и колиета е още по-разнообразен и дава свободата на всяка дама да изрази собствената си идентичност.

Сребърен Пръстен Грамаж 7,7гр. / Мярка по желание на клиента / Материал - сребро 925 и бели камъниСр..

69 лв.
Сребърно Колие Грамаж 8,2гр / Дължина 50см / Височина 4см / Ширина 2,5см / Материал - сребро 925 и б..

75 лв.
Сребърни Обици Грамаж 3,8гр. / Височина 3см / Ширина 2см / Закопчаване - върбило / Материал сребро с..

40 лв.
Сребърен Медальон Грамаж 5,6гр / Височина 4см / Ширина 2,5см / Материал - сребро 925 и бели камъниСр..

144 лв.
Сребърно Колие Грамаж 6,7гр / Дължина 50см / Височина медальон 5см / Ширина медальон 2см / Материал ..

59 лв.
Сребърно Колие Грамаж 6,3гр / Дължина 50см / Височина медальон 3,5см / Ширина медальон 2,5см / Матер..

53 лв.
Сребърно Колие Грамаж 6,60гр / Дължина 50см / Височина медальон 3,2см / Ширина медальон 2,4см / Мате..

68 лв.
Сребърно Колие Грамаж 8,20гр / Дължина 50см / Височина медальон 4см / Ширина медальон 2,1см / Матери..

68 лв.
Сребърно Колие Грамаж 9,2гр / Дължина 50см / Височина 5см и ширина 3см / Материал - тъмно сребро 925..

0 лв.
Сребърен Медальон Грамаж 6,2гр / Височина 5см и ширина 3см / Материал - тъмно сребро 925Сребърн..

118 лв.
Сребърни Обици Грамаж 6,10гр / Височина 5см / Ширина 2,5см / Закопчаване - английско / Материал - тъ..

54 лв.
Сребърни Обици Грамаж 14.2гр / Височина 8см / Ширина 3см / Закопчаване - английско / Материал - тъмн..

99 лв.
Сребърно Колие Грамаж 6,10гр / Дължина 50см / Височина 4,2см и ширина 2,2см / Материал - тъмно сребр..

54 лв.
Сребърни Обици Грамаж 7,70гр / Височина 4,2см / Ширина 2,2см / Закопчаване - върбило / Материал - тъ..

69 лв.
Сребърен Медальон Грамаж 3,10гр / Височина 4,2см и ширина 2,2см / Материал - тъмно сребро 925Ср..

92 лв.
Сребърен Пръстен Грамаж 2,77гр. / Мярка по желание на клиента / Материал - сребро 925 и камък котешк..

39 лв.
Сребърни Обици Грамаж 4,81гр. / Височина 4,5см / Ширина 1,5см / Закопчаване - английско / Материал с..

60 лв.
Сребърно Колие Грамаж 4,39гр / Височина 4см / Ширина 1,5см / Дължина 50 см / Материал - сребро 925 и..

51 лв.
Сребърен Медальон Грамаж 2,02гр / Височина 4см / Ширина 1,5см / Материал - сребро 925 и камък котешк..

99 лв.
Сребърна Гривна 6.42гр / Дължина 19.5см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Великолепна..

54 лв.
Сребърно Колие 15.59гр / Дължина 49см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Великолепно с..

114 лв.
Сребърна Верижка 15.59гр / Дължина 49см / Ширина 0.9см / Материал - сребро 925 Сребърна Гр..

157 лв.
Сребърна Гривна 6,18гр / Дължина 20,5см / Ширина 0.5см / Материал - сребро 925 Сребърна гр..

50 лв.
Сребърна Верижка 14.74гр / Дължина 50см / Ширина 0.5см / Материал - сребро 925 Сребърна ве..

100 лв.
Показани от 1 до 24 от 796 (34 страници)