МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни синджири

Сребърен синджир унисекс кралска плетка ажур 5114 Сребърен синджир унисекс кралска плетка ажур 5114
-5 %
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 20,96гр / Дължина 55см / Ширина 0,6см / Материал - сребро 925 Класи..

202 лв. 213 лв.
Сребърен синджир плетка картие 4625 Сребърен синджир плетка картие 4625
-5 % Изчерпан
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 6,10гр / Дължина 50см / Ширина 0,4см / Материал - сребро проба 925 За всич..

83 лв. 88 лв.
Сребърен синджир класическа плетка барлъ 4624 Сребърен синджир класическа плетка барлъ 4624
-5 % Изчерпан
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 7,36гр / Дължина 55см / Ширина 0,5см / Материал - сребро проба 925 От сери..

92 лв. 97 лв.
Сребърен синджир с класическа плетка 4622 Сребърен синджир с класическа плетка 4622
-5 % Изчерпан
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 9,04гр / Дължина 50см / Ширина 0,4см / Материал - сребро проба 925 Сребъре..

83 лв. 87 лв.
Сребърен синджир класическа плетка 2835
-5 % ИЗЧЕРПАН
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 1,68гр / Дължина 50см / Ширина 1см / Материал - сребро с проба 925 Дамски ..

40 лв. 42 лв.
Универсален плътен сребърен синджир 1722 Универсален плътен сребърен синджир 1722
-5 % ИЗЧЕРПАН
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 4,20гр / Дължина 50см / Ширина 0,3см / Материал - сребро 925 Универсален плъ..

67 лв. 71 лв.
Сребърен синджир унисекс 1219 Сребърен синджир унисекс 1219
-5 % ИЗЧЕРПАН
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 9,94гр / Дължина 50см / Ширина 0,5см / Материал - сребро 925 Универсален с..

99 лв. 104 лв.
Сребърен синджир класическа плетка 4164
-5 %
СРЕБЪРЕН СИНДЖИРГрамаж 3,69гр / Дължина 45см / Ширина 0,2см / Материал - сребро 925 Класически среб..

49 лв. 51 лв.
Сребърен ланец с класическа плетка картие Сребърен ланец с класическа плетка картие
-5 %
СРЕБЪРЕН ЛАНЕЦГрамаж 7,54гр / Дължина 50см / Дебелина 0,6см / Материал - сребро с проба 925Среб..

98 лв. 103 лв.
Показани от 1 до 9 от 9 (1 страници)

Сребърни синджири от високо качество

Масивните сребърни синджири са луксозен аксесоар, с който можете да постигнете открояващ се личен стил и присъствие. Магазин Гранат ви предлага накити, които са част от висококачествената златна и сребърна бижутерия. С тях можете да се почувствате не само красиви и специални, но и със сигурност ще бъдете забелязани!

Сребърни унисекс синджири

Ние предлагаме здрави и плътни унисекс синджири от сребро проба 925. Те са подходящи, както за жени, така и за мъже. Всяка една от тях може да се носи самостоятелно или да се закачи сребърен медальон на нея. Синджири се намират с различни плетки, а умерената им дебелина ги прави любими и на двата пола.

Мъжки сребърни синджири

Едни от най-предпочитаните накити за мъже са сребърните синджири. Мъжките бижута са изключително добър вариант за него да подобри тоалета си без да полага големи усилия. Какъв по-добър начин да го постигне, ако не със сребърен синджир, който е универсален, изтънчен и изискан.

Синджири за жени

Имаме богато разнообразие от дамски сребърни верижки. Изберете по-тънки и елегантни сребърни верижки, за да подчертаете шията като няма да сгрешите и да разнообразите със сребърни нежни колиета. Със сигурност добавката на сребърни синджири няма риск да засенчи останалата част от визията, а просто елегантно да я допълни.

Перфекната дължина на сребърен синджир

След избирането на дизайна на верижката, следващата стъпка е да се избере желаната дължина. Това може да изглежда още по-трудно, когато купувате синджир за подарък. Трябва винаги да взимате под внимание ръста и облеклото на човека, който ще я носи.

Между 45 и 50 см е известната безопасна дължина за сребърен синджир. Перфектната дължина обикновено е между 50 - 60 см, а тук добавена сребърна висулка може да стои малко по-ниско. При мъжете се препоръчва да се купуват малко по-дълги сребърни синджири заради по-голямото телосложение.

Подарете си страхотен ланец

Всяка дама може да допълни тоалета си с впечатляваща верижка. Предлагаме ви модели със специални плетки като кралска плетка (наричана още царска), класическа или верижка Туистър. За вашите специални поводи, можете да си подарите впечатляващия масивен ланец Тъмен Кардан или изтънчения сребърен ланец Крал Анри III. Това са синджири, на които можете да поставите висулка - например сребърен кръст - и да съчетаете с гривна, така че да създадете неподражаем и запомнящ се стил.

Сребърни синджири с плетка

Всички те се отличават с това, че падат тежко, притежават елегантност и висока класа. За дамите, които предпочитат по-фини бижута, предлагаме сребърни верижки с плетка тип бобчета или синджири със средно едра плетка от серията Бръмбар. И двете могат да се съчетаят с уникални сребърни гривни със същите плетки, за да се постигне завършена визия и стилно излъчване.

Как да изберем сребърен синджир за подарък?

Сребърните синджири са сред най-универсалните варианти, ако искате да подарите бижу на скъп човек. В магазин Гранат ще откриете разнообразие от сребърни синджири, подходящи за всеки стил и повод. Всички те стоят чудесно самостоятелно, но ако искате по-впечатляваща визия, може да прибавите и сребърен медальон към тях.

Преди да се спрете на сребърен синджир за подарък, вземете предвид следните фактори:

  • Уверете се, че синджирът е от сребро проба 925. Това ще гарантира повече устойчивост на вашето бижу.

  • Изберете подходяща плетка спрямо човека, за който е предвидена тази сребърна висулка. За елегантни дами е добре да се спрете на по-тънък синджир, който ще подчертае шията им. А ако търсите мъжки синджир, може да изберете по-едро сребърно бижу, което ще го накара да се чувства красив и оценен.

  • Обърнете внимание дали синджирът от сребро проба 925 е по-светъл или по-тъмен. Ако предпочитате по-класически и ненатрапчиви бижута, по-тъмните сребърни синджири са перфектния избор.

Няма да сбъркате с подарък сребърен синджир, независимо дали го купувате за мъж или за жена. Тези бижута са винаги на мода и стоят прекрасно на всяка шия със или без медальон.

Защо да купите сребърен синджир от Магазини Гранат?

Тук ще намерите огромно разнообразие от сребърна бижутерия със сертификат за качество. Всички наши бижута са от сребро проба 925, което ви гарантира тяхната устойчивост във времето.

Ние работим с редица утвърдени производители на сребърни синджири, пръстени, гривни, колиета и други. Имаме над 10 години опит като онлайн магазин за сребро, който се е доказал като верен помощник на своите клиенти при избор и покупка на бижута.