Последно от блога

Rss
31 Mar 0

Вижте новата колекция бижута на Риана

Риана е от артистите, които през годините на своето творчество нееднократно е доказала, че нейната артистична личност е широко и всестранно развита. Благодарение на своя талант и непрестанно развитие, тя определено се радва на лидерска позиция в своята сфера. Изпълнителката се слави с усет към стилната визия и винаги добре съчетаните дрехи и бижута.

РиРи вече демонстрира своя интерес към модата и козметиката. Но това далеч не е всичко - тя обърна поглед и към едно друго поприще, а именно бижутерията, с което определено ще допринесе за развитието му.

Отново в сътрудничество с Fenty, тя “подари” на дамите изцяло нова концепция за това как трябва да изглеждат бижутата днес.

Прочети повече
28 Feb 0

Какви карати злато има

Златните накити привличат погледа и будят възхищение най-вече с майсторската изработка и своите естетически качества, но един от най-важните показатели за стойността на един златен накит е чистотата на благородния метал.
Съществуват изключително разнообразни бижута, някои от които на доста висока цена, а други на съвсем достъпна.
Това е така поради различния грамаж и различната чистота на златото, вложено в тях.

Прочети повече
14 Jan 0

Как да различим истинското сребро от фалшификата?

Въпреки значително по-ниската му цена в сравнение със златото, и среброто си има фалшиви аналози, създадени от стремящи се към бърза печалба безскрупулни търговци.

Прочети повече
02 Dec 0

Какво е стерлингово сребро?

Стерлинговото сребро е най-разпространената проба в България и по света.

Прочети повече
22 Oct 0

Какво е златно покритие?

Знаете ли как се обработват позлатените бижута?

Позлатените бижута са доста по-евтини от тези, направени изцяло от благородния метал, затова са доста разпространени и достъпни за по-широк кръг от хора.

Прочети повече
27 Sep 0

Какви бижута ще носим през 2020-та година?

Изборът на бижута, както и на дрехи, е строго индивидуален и зависи от множество фактори. Въпреки това, винаги можем да „сверим часовника” си със световните тенденции и да решим за себе си как да допълним своята визия и да придобием още по-уверено и модерно излъчване.


Ето няколко насоки, които могат да ви ориентират, какво е новото в сферата на бижутерийното изкуство и кои накити се носят в края на 2019-та и през следващата 2020-та година.

Прочети повече