Последно от блога

Rss
04 Mar 0

Как бижутата са се променяли през вековете

В наши дни бижутата са неизменна част от външния вид на всяка една жена. Те са малките детайли, които успяват да накарат всеки тоалет да изглежда завършен, а цялостната визия на всяка дама – буквално да заблести. Това са част от причините бижутата да са част от човешката визия и история векове наред.

За да бъдат в крак с времето и модните тенденции и да съществуват днес такива, каквито ги познаваме, аксесоарите са претърпели немалко метаморфози.

Прочети повече
22 Jan 0

Кои са най-красивите царски бижута в света

Бижутата вече са незаменима част от нашата визия. Дотолкова сме свикнали с ежедневното им присъствие в живота ни, че едва ли се замисляме колко рядко са били срещани преди.

Удоволствието да носят най-красивите накити и бижута се е падало на царските особи. Днес ще разгледаме някои от най-забележителните и красиви царски бижута в света.

Прочети повече
26 Nov 0

Как да носим сребърни пръстени

Красивите сребърни пръстени са сред най-популярните бижута, които отдавна се използват както за постигане на изтънчен външен вид, така и за подобряване на емоционалното и психическо състояние на този, който ги носи.

Енергията на среброто е мека и свързана с луната. Счита се, че сребърните бижута, включително и пръстените, имат свойството да успокояват нервите, да помагат при проблеми с кръвното налягане и да облекчават главоболието. Среброто помага на слабите и уязвими хора да станат по-силни, както и уравновесява неспокойните духом.

Ако и вие обичате да носите сребърни пръстени, вижте какво е значението на носенето на пръстен за всеки един пръст от дланта ни.

Прочети повече
15 Oct 0

Сребърни обеци с естествени камъни в Магазини Гранат

Красивите сребърни обеци с естествени камъни подчертават изтънчения вкус на жената и са страхотно допълнение към всяка визия. Точно тяхната универсалност е една от причините да бъдат толкова обичани от дамите. Освен това, когато естественият камък блесне в рамката на благородния метал, неговото очарование се засилва още повече и ефектът бива наистина неотразим.

Прочети повече
17 Sep 0

Модерни сребърни висулки 2020/2021

Всяка дама, която иска да изглежда перфектно, следва да обърне внимание и на бижутата – изискано допълнение, без което визията остава някак си незавършена. Днес ще разгледаме последните модни тенденции при сребърните бижута, за да разберем кои висулки  са най-актуални тази година.

Прочети повече
19 Aug 0

Какви бижута да носим според формата на деколтето

Дрехите и бижутата, които избирате, неизменно си взаимодействат. Съществува огромен риск да сложите красиво колие в съчетание със стилна блуза и комбинацията просто да не изглежда добре. Чудите се каква е причината за това? Деколтето! Различните форми на дрехите ни изискват различен подход към бижутата и допълнителните аксесоари, с които ги комбинираме.За да не изпадате в подобна ситуация, днес ще ви дадем няколко съвета за това как да подберете правилното бижу според деколтето.

Прочети повече