Последно от блога

Rss
26 Nov 0

Как да носим сребърни пръстени?

Красивите сребърни пръстени са сред най-популярните бижута, които отдавна се използват както за постигане на изтънчен външен вид, така и за подобряване на емоционалното и психическо състояние на този, който ги носи.

Енергията на среброто е мека и свързана с луната. Счита се, че сребърните бижута, включително и пръстените, имат свойството да успокояват нервите, да помагат при проблеми с кръвното налягане и да облекчават главоболието. Среброто помага на слабите и уязвими хора да станат по-силни, както и уравновесява неспокойните духом.

Ако и вие обичате да носите сребърни пръстени, вижте какво е значението на носенето на пръстен за всеки един пръст от дланта ни.

Прочети повече
15 Oct 0

Сребърни обеци с естествени камъни в Магазини Гранат

Красивите сребърни обеци с естествени камъни подчертават изтънчения вкус на жената и са страхотно допълнение към всяка визия. Точно тяхната универсалност е една от причините да бъдат толкова обичани от дамите. Освен това, когато естественият камък блесне в рамката на благородния метал, неговото очарование се засилва още повече и ефектът бива наистина неотразим.

Прочети повече
17 Sep 0

Модерни сребърни висулки 2020/2021

Всяка дама, която иска да изглежда перфектно, следва да обърне внимание и на бижутата – изискано допълнение, без което визията остава някак си незавършена. Днес ще разгледаме последните модни тенденции при сребърните бижута, за да разберем кои висулки  са най-актуални тази година.

Прочети повече
19 Aug 0

Какви бижута да носим според формата на деколтето?

Дрехите и бижутата, които избирате, неизменно си взаимодействат. Съществува огромен риск да сложите красиво колие в съчетание със стилна блуза и комбинацията просто да не изглежда добре. Чудите се каква е причината за това? Деколтето! Различните форми на дрехите ни изискват различен подход към бижутата и допълнителните аксесоари, с които ги комбинираме.За да не изпадате в подобна ситуация, днес ще ви дадем няколко съвета за това как да подберете правилното бижу според деколтето.

Прочети повече
24 Jul 0

Какво означава да сънуваш бижута?

Една от най-интересните теми, която вълнува хората от векове насам, са сънищата. Всеки човек сънува и когато си спомня какъв в бил сънят му, то неизменно в главата му изскача въпросът “Какво означава?”. Това важи не само за свръхестествените, невероятни неща, които сънуваме, но и за вещите от нашето ежедневие, които се прокрадват в главата ни през нощта. Повечето от вас сигурно неведнъж са сънували бижута - дали купуват, дали подаряват, или просто притежават - сценариите са различни. По тази причина, за по-мистично настроените от вас, сега ще отделим няколко реда на въпроса, за да разберем какво значи да сънуваш бижута.

Прочети повече
27 Apr 0

Ето с какво почиства бижутата си кралица Елизабет II

Всеки знае, че в годините е почти невъзможно да се запази първоначалният бляскав вид на бижутата, ако не се полагат нужните за това грижи. Разбира се, ако колекцията ви е от истинско злато и сребро, то неминуемо процесът на захабяване ще е доста по-бавен.

Прочети повече