МЕНЮ
KOШНИЦА

Сребърни Колиета с Дървото на Живота

СРЕБЪРНО КОЛИЕГрамаж 4,9гр / Дължина 48см / Медальон диаметър 2,2см / Материал - сребро 925&nbs..

74 лв.
СРЕБЪРНО КОЛИЕГрамаж 4,69гр / Дължина верижка 50см / Медальон височина 2,5см и ширина 1,5см / Матери..

68 лв.
СРЕБЪРНО КОЛИЕГрамаж 7,47гр / Медальон височина 4см и ширина 2,8см / Дължина 45см / Материал - ..

96 лв.
СРЕБЪРНО КОЛИЕГрамаж 9,33гр / Медальон височина 4см и ширина 2,5см / Дължина 50см / Материал - ..

98 лв.
СРЕБЪРНО КОЛИЕГрамаж 10,81гр / Дължина 44см / Ширина 1см / Висяща част 2см / Материал - сребро 925 и..

169 лв.
СРЕБЪРНО КОЛИЕГрамаж 5,56гр / Дължина 50см / Материал - сребро 925Нежно дамско сребърно колие с..

78 лв.
Показани от 1 до 6 от 6 (1 страници)

Сребърните колиета с дървото на живота са не само красиви бижута, но и носители на дълбоко символично значение, което прелива от древни традиции в съвременния стил и мистика. Тези уникални бижута съчетават в себе си естетика, финна изработка и духовност, предоставяйки на своите носители не само елегантност, но и връзка със загадъчната същност на живота.

Не е случайност, че колие дърво на живота е предпочитано бижу от повечето дами. Ето и причината:

На какво е символ Дървото на Живота?

Колие Дървото на Живота е символ, зародил се в различни култури и религии през хилядолетията. Този мощен образ носи разнообразни значения, които обикновено включват:

Живот и Възраждане: Дървото на Живота представлява цикъла на живота, смъртта и възраждането. Свързва се с вярванията за вечния живот и цикличния характер на природата.

Свързаност: Отделните части на дървото (корен, стъбло, клони) се тълкуват като символ на взаимосвързаността между всички аспекти на живота, като семейство, общност и природа.

Мъдрост и Знание: Дървото на Живота също е асоциирано с мъдростта и знанието. В мнозинството традиции то се разглежда като древно дърво, от което може да бъде извлечено духовно познание.

Символ на Здраве и Растеж: За някои култури, колието с дървото на живота е символ на здраве и растеж, представяйки възможността за процъфтяване и напредък.

Природа: В съвременните времена, сребърно колие Дървото на Живота често се използва като символ на екологичната осведоменост и напомняне за необходимостта от запазване на природата.

Общо взето, символиката на Дървото на Живота е богата и разнообразна, предоставяйки обширен образ на съединението и цикличността на живота.

Как да изберем сребърно колие Дървото на Живота

За да изберете красиво колие с дървото на живота на висулката, следвайте тези съвети:

Знание за Символа на Колието: Преди да направите избор, запознайте се с символиката на Дървото на Живота. Разбирането на значението му ще ви помогне да изберете бижуто, което отразява вашите лични ценности и вярвания.

Размер и Стил: Разгледайте колиета с различна дължина и големина на висулката. Някои предпочитат по-големи и изразителни бижута, докато други предпочитат по-фини и деликатни дизайни. Изберете този, който отговаря на вашия стил и предпочитания.

Качество на Среброто: Обръщайте внимание на качеството на среброто. Уверете се, че колието е изработено от висококачествено сребро проба 925, за да избегнете потъмняване или алергии. Важно е колието да бъде доставено със сертификат за качество.

Дизайн на Висулката: Разгледайте различни висулки с Дървото на Живота. Някои са абстрактни и модерни, докато други са по-традиционни и опростени. Изберете висулка на колието, която ви вълнува и отразява вашата индивидуалност. Съобразете и фактори като дължина на верижката и големина на висулката.

Производител: Пазарувайте от утвърдени производители или доверени магазини за сребърни бижута. Предпочитайте магазини с физически обекти с доказан опит.

Следвайки тези съвети, можете да изберете сребърно колие Дървото на Живота в бял цвят, което не само е стилно, но и отразява вашата индивидуалност и вярвания.

Защо да се спрете на сребърно колие от нашия магазин

Всяко сребърно колие с Дървото на Живота от нашия магазин представлява уникално съчетание от качество, стил и символика. Ето няколко причини да изберете бижу от нас:

Качество на Изработка: Нашите сребърни колиета се изработват от висококачествено сребро, гарантирайки дълготрайна издръжливост и блясък. Придаваме голямо внимание на детайлите и залагаме на професионални техники за изработка.

Уникални Дизайни: В нашия магазин предлагаме разнообразие от уникални дизайни на сребърно колие Дървото на Живота. Сред нашите колиета ще видите модерни, така и традиционни стилове, които отговарят на различните вкусове и предпочитания на клиентите.

Символика и Значение: Дървото на Живота е специален символ на перраждане и мъдрост за нас. Затова и нашите дизайни са вдъхновени от традиционни и съвременни интерпретации на този мистичен символ.

Внимателно Подбрани Материали: Използваме материали, които са безопасни за носене и подходящи за хора с чувствителна кожа. Грижим се за здравето и удовлетворението на нашите клиенти.

Доверие и Професионализъм: Нашата фирма се отличава с дългогодишен опит и добра репутация. Предлагаме продукти от сребро с доверие и професионализъм, гарантирайки ви положително пазаруване.

Бърза Доставка и Обслужване: Осигуряваме бърза доставка и отлично обслужване. Ние ценим вашето време и се стремим да предоставим лесно и удобно пазаруване.

С избора на сребърно колие Дървото на Живота от нашия магазин, не само ще получите красиво бижу, но и ще се насладите на изключително качество, което отразява вашия стил и индивидуалност.