Доставка и срокове

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА


1. Доставката се извършва единствено след потвърждение от страна на клиента.

2. Обработването на поръчките се извършва от 9.00 до 16.00 часа, постъпилите след това поръчки се прехвърлят за следващия работен ден.

3. Доставки се извършват от куриерска фирма Рапидо и цената е 5 лв.

4. Обикновено доставката на пратката е с Икономична куриерска услуга със срок на доставка на пратките 2 работни дни, след потвърждение от страна на клиента. Услугата е валидна за всяко населено място на територията на Р.България. Пратките се предават лично на получателя срещу подпис.

5. При заявено желание от страна на клиента - куриерската услуга може да се извърши и експресно. Срок на доставка 1 работен ден, след извършено обединение на пратката.

6. Цената на всяка конкретна пратка се калкулирана автоматично след направена от Вас регистрация в сайта, тя е видима във Вашият клиентски панел.

7. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес за доставка.

8. Клиента е длъжен да заплати стоката на приносителя, при получаването й.

9. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

10. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Магазини Гранат се освобождават от задължението си да изпълнят заявената доставка.

11. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

 

ДОСТАВКАТА се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.