МЕНЮ
KOШНИЦА

Доставка и срокове

УСЛОВИЯ НА ДОСТАВКА

1. Стараем се всички доставки да извършваме след контакт с клиент по телефон. 

2. Обработваме поръчки от 10.00 до 16.00 часа, постъпилите след това поръчки прехвърляме за следващия работен ден.

3. Доставяме единствено с фирма Еконт, до точен адрес и до офис. Цена доставка до офис на фирма Еконт - 6 лв. Цена доставка до точен адрес 7лв. Срокове на доставка 1-2 работни дни, без Неделя и официални празници. При връщане на стока, цената за доставка е за сметка на клиента и по тарифата на фирма Еконт. 

4. Цената на всяка конкретна пратка се калкулирана автоматично след направена от Вас регистрация в сайта, тя е видима във Вашият клиентски панел.

5. Поръчаната стока се доставя на посочения от клиента адрес за доставка.

6. Клиентът заплаща стоката на приносителя, при получаването ѝ.

7. Поръчаната стока доставяме опакована в красива кутия, подходяща торбичка и придружена от сертификат за качество. Може да поръчате луксозна кутия допълнително.

8. Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, Магазини Гранат се освобождават от задължението си да изпълнят заявената доставка.

9. Транспортните разходи, ако изрично не е упоменато друго, се заплащат от клиента при получаване на доставката, едновременно с цената на стоката.

10. С оглед защита от злоупотреби, при непотърсена или неприета пратка от страна на поръчител, всички негови/нейни бъдещи поръчки изискваме да се заплащат предварително, за което изпращаме уведомителен имейл. 

11. Не се колебайте да се свържете с нас, в случай че имате въпроси или нещо неясно. 

ДОСТАВКАТА се извършва с куриер от 9.00 до 17.30 часа;
Доставки не се извършват в Неделя и официални празници.