МЕНЮ
KOШНИЦА

Стоманени обeци

Стоманените обеци са изключително подходящ избор за всеки почитател на красивите, устойчивите и достъпните бижута.

Обеците са сред най-древните украшения, които са използвани и от жени, и от мъже. И докато модните тенденции се менят непрекъснато, има някои неща, които устояват – това са класическите модели.

Изборът между жълта и бяла стомана или комбинацията между тях дава възможност на всеки да намери нещичко за своя вкус, а дизайнът включва изчистени халки – тънки и плътни, големи и малки, различни геометрични форми, флорални елементи, звездички и други. Естетиката на обеците не отстъпва по нищо на тази на златните и сребърните бижута.

Обеци от медицинска стомана са прекрасен избор за подарък на Вашата дама, без значение от нейната възраст. Те са практични и универсални, красиви, елегантни, нежни, впечатляващи, всичко, което искате да бъдат.

Съчетани с елегантна гривна от медицинска стомана, стоманено колие или пръстен, ще се получи един страхотен комплект за Вашата дама или най-добра приятелка!

Бижутата от стомана се отличават с висока устойчивост на корозия, потъмняване и на външни влияния – удар, одраскване, натиск и т.н. и затова са предпочитани от хората, които се притесняват, че ежедневните им задачи биха могли да навредят на бижутата им или просто не искат да отделят специално време за тяхната поддръжка. Също така, не е нужно да бъдат сваляни при къпане или мокрене, защото са издържливи на корозия и не променят външния си вид.

В онлайн бижутерия Магазини Гранат може да разгледате и да се насладите на съзвездие от модели висококачествени стоманени обеци, подходящи за носене в делник и празник.

Изберете между семпли и дискретни обеци за аксесоар към работното облекло, или заложете на впечатляващи модели, които ще ви отличат от останалите на всеки повод или празник.

Зарадвайте близки и приятели с прекрасен подарък, открийте бижутата, които ви карат да се чувствате красиви!

Няма добавени продукти в тази категория.