МЕНЮ
KOШНИЦА

Стоманени медальони

Стоманените бижута са много популярни сред дамите, но и не само сред тях, тъй като притежават някои ключови предимства пред златните или сребърните бижута:

  • устойчивост на надраскване
  • ниска цена
  • отлична поносимост от кожата при алергии

Моделите, които предлагаме в онлайн магазин за бижута Магазини Гранат, съчетават класически дизайни с нестандартни елементи, за да предложат идеалното решение за всеки повод и вкус.

Имаме по нещичко за любителите на стилното сребристо, за почитателите на искрящото златисто, както и на комбинацията между тях.

Огромното разнообразие от стоманени медальони – кръстове, плочки, костенурки, бухалчета, пеперуди, флорални теми, сърчица и много други, позволяват да изберете най-доброто за себе си или близките Ви хора.

Изберете подходящият медальон, съчетайте го с ланец от медицинска стомана в желаната от Вас плетка, и ще получите един страхотен подарък на изключително добра цена!

Медальоните ни са подходящи и за мъже, и за жени, при това на всяка възраст. Магазини Гранат изпраща поръчаните стоманени медальони в елегантна кутия, а за Вас остава само да сложите панделка и красива картичка, за да създадете един уникален подарък.

Искаме отново да акцентираме на предимствата на стоманените бижута, тъй като много от нашите клиенти подхождат предубедено към тях, а те не са никак за пренебрегване: стоманената сплав не дразни кожата, което е чудесна новина за хората с непоносимост към бижутата от злато или сребро; твърдата сплав позволява изработката на изключително прецизни детайли, без да отстъпват по естетика на медальоните от благородни метали; устойчиви са на износване, корозия и потъмняване, което улеснява тяхната поддръжка. И не на последно място, цените на медальоните от стомана са изключително достъпни, позволявайки да се насладите на изкусна изработка, инкрустирани с блестящи камъчета или пък напълно изчистени.

Стоманените медальони могат да бъдат изключително семпли, позволявайки да ги включите в ежедневната си визия, а също така и стилни, за да блеснете на Вашето специално събитие.

Бижутата в тази категория са произведени от висококачествена стомана, отличават се с прецизни детайли и разнообразни модели, които биха се харесали на всеки.

Намерете любимото си колие, което ще ви накара да се почувствате уникални и специални.

Няма добавени продукти в тази категория.