МЕНЮ
KOШНИЦА

Стоманени пръстени

Няма добавени продукти в тази категория.

Магазини Гранат предлагме изключително разнообразни по материал и дизайн пръстени.

Особено интересни са пръстените от медицинска стомана, които впечатляват любителите на бижутата съз здравина и фина изработка. Съчетани с подходящата гривна от медицинска стомана, те могат да се превърнат в изкушаващ комплект за делник и празник.

Сред моделите има масивни и обемни пръстени, които се забелязват веднага на Вашата ръка. Тяхно предимство е не само красивия дизайн, но и висококачествената стомана, от която са изработени.

Моделите са разнообразни, като сред тях има както изчистени и семпли пръстени, така и обемни стоманени пръстени с цветни акценти, пръстени от бяла стомана и черни камъни, пръстени, съчетаващи бяла и жълта стомана, стоманени пръстени с орнаментика и такива от позлатена стомана.

Някои от пръстените са със заоблена форма и инкрустирани бели камъни, при други се акцентира на един основен, по-голям камък.

Обогатяването на всеки модел с камъни или комбинирането на разноцветни камъни, жълта и бяла стомана, прави пръстените екстравагантни, интересни и привличащи вниманието.

Гравираните халки и халките, съчетаващи жълта и бяла стомана са сред най-популярните модели, които Магазини Гранат предлагат. Халките от жълта стомана и бели камъни са стилен завършек на Вашата визия. Могат да бъдат носени както в ежедневието, така и при празнични поводи. Те са едновременно много красиви и  ненатрапчиви, тъй като следват изцяло класическата линия в бижутерията.

Други интригуващи по дизайн и вид пръстени от стомана са тези с асиметрична форма. Те са предназначени за дамите, които обичат по-различните бижута и искат да си създадат свой собствен стил и запомняща се визия.

При всички положения се открояват на ръката и Ви правят привлекателна и елегантна.  

За дамите, които търсят повече цветност и настроение в бижутата, предлагаме стоманен пръстен с камъни, които променят своите цветове според ъгъла на светлина, и впечатляват с блясък и красота. Това са т. нар. камъни хамелеон, които пречупват слънчевите лъчи по изключително красив и многоцветен начин. Подобен пръстен ще ви накара да се почувствате пролетно по време на мрачните есенни и зимни дни и ще ви дари с още по-топло и весело настроение през лятото.